Måletekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Måletekniker

- Faglig baggrund og/eller måleteknisk uddannelse

Er du industritekniker eller lign., og har du lyst til at prøve kræfter med måleteknik? Eller har du en måleteknisk uddannelse samt måleteknisk erfaring? Er du samtidig service- og kundeorienteret, så er dette muligvis stillingen for dig!

Du bliver en del af en solid international produktionsvirksomhed, der bl.a. beskæftiger sig med geometrisk måleteknik, herunder salg af måleværktøj og -maskiner, kalibrering samt måleteknisk service og undervisning i brug af bl.a. målemaskiner.

Jobbet
I dit nye job refererer du til lederen for metrologi og kalibrering og ansættes i et godt måleteknisk tre-mands team i vores serviceafdeling. I alt består hele afdelingen af 12 teknisk dygtige og hjælpsomme kolleger, som du får et tæt samarbejde med.

Du får en afvekslende arbejdsdag med forskelligartede arbejdsopgaver, hvoraf nogle skal løses internt i virksomheden og andre ude hos vores kunder.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Opmåling af skærende værktøj på Walter optisk målemaskine.
  • Opmåling af komponenter for vores kunder på forskellige målemaskiner, f.eks. koordinat- og ruhedsmålemaskiner.
  • Programmering af måleprogrammer for kunder.
  • Demonstration af målemaskiner og undervisning af kunder i brug af målemaskiner.
  • Kundesupport af koordinatmålemaskine pr. telefon og mail.
  • Vurdering og rådgivning vedr. måleopgaver for kunder.

Din arbejdsdag indebærer typisk opmålings-, programmeringsopgaver samt kundesupport og -uddannelse. Du trives med de mange forskelligartede arbejdsopgaver og løser vores kunders udfordringer med et godt humør og masser af gå på mod.

Vi tager naturligvis højde for din uddannelsesmæssige baggrund og din erfaring med geometrisk måleteknik, og derfor tilpasser vi dine arbejdsopgaver og kompleksiteten af disse over tid, så de hele tiden passer til dit niveau.

Du får et job med gode udviklingsmuligheder. Hvis du viser, du kan og vil, står vi klar til at uddanne dig i nye målemaskiner og -teknikker. Der er også mulighed for, at du på sigt kan arbejde med måletekniske projekter, få teknisk kundeansvar og mindre salgsopgaver.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, du er udlært industritekniker, værktøjsmager, maskinarbejder eller lignende, og at du som minimum har nogle års praktisk erfaring indenfor dit fag efter endt uddannelse.

Har du bygget ovenpå din faglighed med en måleteknisk uddannelse, og/eller har du praktisk måleteknisk erfaring, er det en fordel men ikke et krav.

Det forventes ikke, du er målespecialist - i stedet skal du have flair for måleteknik og være interesseret i at arbejde med en bred vifte af forskelligartede måleopgaver.

Du kommer hovedsageligt til at servicere vores danske kunder men får også kontakt til vores udenlandske leverandører. Derfor forventer vi, du begår dig flydende i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Du har en god IT-forståelse og er vant til at bruge Microsoft Office pakken.

Arbejdspladsen
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, multimedia, motorsport og meget mere.

Vi tror på, at vores medarbejdere opnår den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal vores kommende medarbejder allerede bo indenfor rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO eller være villig til at tage bopæl i området.

Vil du vide mere?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Metrology Division Manager Jan Møgelmose eller HR Business Partner Lotte Nyegaard Wedel på telefon 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Sunds

Lignende jobs

  • Elektriker Lærling

    Er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads og vil du gerne arbejde i et globalt miljø I vindindustrien - Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit udd..
    • Elektriker
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Elektriker søges til Struer

    Jobbet [xxxxx] søger 1 selvkørende elektriker til mange typer el-opgaver. Du vil blive en del af en familieejet virksomhed og en god og rummelig arbejdsplads, med en høj fagli..
    • Elektriker
    • Struer
    Få mere info
  • Dygtig elektriker søges til arbejde i Holstebro om...

    Elektriker søges til arbejde i Holstebro området - Er det dig? Du vil blive ansat direkte hos mesteren selv, da vi IKKE er et vikarbureau. Dette er en fast stilling. Om virksomheden: .
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Moment søger montører til installation af fiber i ...

    For en af vores kunder søges montører til installation af fiber og bokse.Arbejdet vil foregå i Holstebro området. Fiber installation hos private kunder, splidsning, opsætning af bokse, træk a..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0