Industrielektriker til Vestjysk installationsvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Videbæk

Vi laver installationsarbejde til nogle af Danmarks største industrivirksomheder. At sikre driften på så store produktionslinjer er ikke helt ligetil. Derfor vil vi have branchens dygtigste teknikere på vores hold, der sætter en stolthed i at levere det bedst mulige resultat til vores kunder. Er det dig?

Godt håndværk med stolthed

Hos Viftrup Jespersen A/S i Videbæk løser vi både små og store opgaver og med den ekspertise vi har i dag, er vi en af de foretrukne samarbejdspartnere i Midt- og Vestjylland, da vi er i stand til at have blik for detaljen og sikre en flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Vi har stor vækst i både omsætning og medarbejderstaben, og søger nu flere hænder til vores industriafdeling, idet der er stor efterspørgsel på vores ydelser og det kvalitetsarbejde, som vi tilbyder.

Vi er en mindre virksomhed, men arbejder med og for nogle af Danmarks største industrivirksomheder, fordi vi er ydmyge, brænder for kvalitetsarbejde og det gode samarbejde med kunden. Som en del af vores industriafdeling kommer du primært til at være ude hos én af Danmarks største fødevareindustrivirksomheder.

Du får 25 kolleger i afdelingen, men får også hundredvis af kolleger ude hos kunden, som du vil arbejde tæt sammen med. I starten vil du få sidemandsoplæring med en erfaren kollega fra teamet, så vi sikrer, at du falder godt på plads i arbejdet og i afdelingen.

Vi er jo en lidt mindre virksomhed end nogle af vores konkurrenter, og det betyder, at vi har et meget tættere sammenhold og er bedre til at samarbejde end mange af de andre. Du får meget mere medbestemmelse i din hverdag og dine opgaver hos os, end du ellers ville.” – Anders Elkjær, ejer.

Elektriker med vidtrækkende opgaver

Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger i industriafdelingen, men også med kundens egne projektledere, hvor du vil komme ind over både større projekter og ad hoc-opgaver. Du vil arbejde med diverse elinstallationer, automationsopgaver, montagearbejde, opsætning af føringsveje, trækning af kabler og meget andet. Der vil naturligvis også være noget servicering og vedligeholdelse af industriinstallationer.

Plads til personlig og professionel udvikling

Du får masser af mulighed for at udvikle dig i denne stilling. Du starter med de mindre opgaver, men kan få gradvist større og mere komplekse udfordringer. Hvis du har mod på projektledelse, så vil du også kunne tage ansvaret på opgaver, og vi supplerer gerne med kurser og uddannelse, hvis du har ambitionerne og evnerne.

Stabil og med en god portion faglig stolthed

Du vil komme til at repræsentere Viftrup Jespersen overfor én af vores største kunder. Derfor er det vigtigt, at du er mødestabil, struktureret i dit arbejde, kan nå dine deadlines og overholde dine løfter. Kvalitetsarbejde er et af vores varemærker og grunden til, at vi har så høj kundetilfredshed – den filosofi regner vi naturligvis med, at du kan se dig selv i og efterleve.

Derudover ser vi gerne at:

  • du er uddannet elektriker, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende
  • du har erfaring fra en lignende stilling, specifikt inden for elektrikerarbejde og kabelføring
  • du kan begå dig på engelsk, særligt hvis du har ambitioner om at skulle lave projektledelse senere hen, hvor nogle arbejdere muligvis ikke taler dansk.

Interesseret?

Er du klar til at tage ansvar for, at vi lever op til vores kunders høje forventninger? Så send os dit CV og din ansøgning. Vi vurderer kandidater og indkalder til samtaler løbende. Vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om dit nye job, så er du meget velkommen til at kontakte ejer Anders Elkjær på [email protected] eller +45 2845 0237.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Videbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • Videbæk
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Elektriker (elev) i Ringkøbing

    Er du klar til at starte din karriere med en lærlingeplads og vil du gerne arbejde i et globalt miljø I vindindustrien - Nu har du en unik mulighed for at arbejde i flere virksomheder under dit udd..
    • Elektriker
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Er du passioneret indenfor elektrikerfaget? Og har du lyst til en udfordrende hverdag, med stor frihed og selvstændighed? Så søger vi lige nu en engageret elektriker til service og vedligehold af i..
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Elektriker i Holstebro

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Elektriker
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i Videbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i Videbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere i Videbæk over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2