Rekrutteringsfirma

El-konstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Når alt skal gå op i en højere enhed, og enderne skal samles - så kommer El-konstruktøren på banen. Som en del af den styringstekniske afdeling, har El-konstruktøren ansvaret for at designe og udvikle den elektriske dokumentationsgrundlag for CALDAN CONVEYOR’S populære anlæg.

Caldan har gjort sig positivt bemærket i både ind- og udland, og har haft en årlig vækst gennem de sidste mange år. Som ny El-konstruktør, vil du derfor blive en del af en stærk international virksomhed, som har til formål fortsat at udvikle sig, og tilpasse sig tidens tendenser. Som medarbejder betyder det at man skal være nytænkende og omstillingsparat. Du skal kunne tage udgangspunkt i virksomhedens eksisterende materiale og kunne se muligheden i at udvikle og forbedre det, for på den måde, hele tiden løfte kvaliteten på den el-tekniske del. Din base vil være på hovedkontoret i Galten hvor du deler fælleskontor med dine ca. 10 danske kollegaer. Derudover har du i alt 6 kollegaer i Tyskland og England, som du også vil have løbende kontakt med til de ugentlige online team møder.

Dine opgaver er varierende, men kan bl.a. omfatte

  • Konstruktion af el-dokumentation i PC Schematic
  • Selvstændig kunne arbejde ud fra specifikationerne fra projektleder og elektrisk designer
  • Dimensionering og projektering af styring til vores anlæg
  • Fokus på systematisk forbedring og ensretning af Caldan styretavler, herunder komponentvalg
  • Dialog og sparring med eksterne tavleleverandører i ind- og udland, herunder kavitetssikring
  • Ajour med gældende standarder for tavleanlæg, herunder UL og gerne ATEX
  • Support til kollegaer i ind- og udland

Du er nytænkende og har en stærk faglig el-teknisk baggrund. Du er nysgerrig på optimering og udvikling af den el-tekniske dokumentation, og holder dig ikke tilbage i vidensdelingen med dine kollegaer. Du kan bevare overblikket og fokus i store projekter, og formår at prioritere din egen tid i en til tider hektisk hverdag. Du vil komme til at samarbejde på tværs af afdelinger, så du vil få brug for at være stærk og præcis i din kommunikation, ligesom du skal være åben for ideer og nye inputs fra dine kollegaer. Du vil kunne møde og sparre med dine kollegaer på kontoret i Galten hvor arbejdstiden som udgangspunkt er mellem 08 – 16, men med fleksibilitet i et rimeligt omfang.

Du har formentlig en uddannelse som el-installatør, maskinmester eller lignende. Et par års erfaring fra lignende stilling, vil være at foretrække. Du har gode kommunikationsfærdigheder på dansk og engelsk i både skrift og tale. Kendskab til tysk er det en fordel, men ikke et krav. Du har godt kendskab til Microsoft Office og tegneprogrammet PC-Schematic, eller lignende. Kendskab til ERP-systemer som Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fordel.

Du tilbydes et ansvarsfuldt, spændende og udfordrende job i en international vækstvirksomhed, der arbejder med nogle af de helt store globale industrivirksomheder. Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og udforme din egen hverdag. Med fast base på kontoret i Galten har du specialisterne indenfor rækkevidde. Her hersker en kultur af hjælpsomhed uanset om du befinder dig i produktionen, på lageret eller i administrationen. Din løn fastsættes individuelt efter kvalifikationer – virksomheden tilbyder pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Stillingen har reference til virksomhedens Head of control systems. Tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet, og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England, Frankrig, Kina og Indien, og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International AB. En koncern der ejer 150 virksomheder og har 4400 medarbejdere ansat, fordelt i 30 lande. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Galten

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Århus C

    flere forskellige ingeniøropgaver som rådgivende part. Du vil som Ingeniør i [xxxxx] få en spændende rolle, du kommer til at arbejde tæt sammen med vores Ingeniørteam. Da vi er en mindre virks..
    • Elektroingeniør
    • Århus C
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Horsens

    Vi har travlt og søger en elektriker med base i vores afdeling i Horsens. Har du erfaring med elektriskmontage samt automationsudstyr og lyst til at blive en del af en virksomhed med fokus på fag..
    • Elektroingeniør
    • Horsens
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Århus N

    <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
    • Elektroingeniør
    • Århus N
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Risskov

    We are looking for a new colleague to join an exciting project with our client in the wind industry. You will be the technical responsible for the specification, design, test, verification, imp..
    • Elektroingeniør
    • Risskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Galten over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0