Rekrutteringsfirma

Senior procesingeniør - kølesystemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Nel Hydrogen A/S beskæftiger mere end 120 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, omgangstonen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Virksomheden er helt i front når det gælder udvikling af brinttankstationer, der anvendes til tankning af brintbiler – og som nu skal serieproduceres. Markedet for brinttankstationer vil i de kommende år opleve en kraftig vækst, da brintbiler i stor skala bliver lanceret i fremtiden fra en række af verdens største bilproducenter.

Om afdelingen og jobbet
Som senior procesingeniør vil du blive en del af System Development Teamet, som hører under Technology & Development. Teamets opgave er at udvikle designløsninger til brinttankstationer, som indeholder brint under højt tryk i en avanceret proces med elektriske komponenter i ATEX zone. Du får det tekniske ansvar for udviklingen af procesdesign løsninger for udstyr rækkende fra simpelt til ekstremt komplekse systemer. Du arbejder med design, flow, styring, sikkerhed, test og optimering af tankstationernes performance og får derfor en bred berøringsflade med mange forskellige tekniske områder. Som senior procesingeniør vil du indtage en lead position, hvor du forventes at bidrage med proaktiv beslutningstagen og fremdrift i projekterne. Du gennemfører review, udfordrer valgte løsninger og godkender teamets arbejde. Du udarbejder procesdesigns til brinttankstationer i hele verden og får derfor et internationalt job hos verdens største brinttankstationsproducent.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Simuleringer og beregninger af kapacitet, tryk, temperatur og flow
  • Beregne kølekapacitet/varmekapacitet på systemerne
  • Designe og udvikle Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID) på køledelen
  • Kontakt til komponentleverandører og godkendende tredjeparts organisationer
  • Risikoanalyser og dokumentation
  • Test og verificering af overensstemmelse til krav og specifikationer
  • At du kan tage lead rollen i forbindelse med kølesystemet

Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i System Development Teamet og resten af udviklingsafdeling samt med kollegerne i serviceafdelingen og produktionen. Du refererer til Teamlead for System Development. Dit arbejdssted vil være på hovedkontoret i Herning, men du skal forvente ca. 20-40 rejsedage.

Om dig
Du er uddannet maskinmester eller ingeniør og har en stærk teknisk baggrund, så du kan sætte dig ind i komplekse produkter, der er resultatet af flere års arbejde med tekniske komponenter og systemer. Du har min. 4-5 års erfaring med design af systemer fra køleindustrien. Du har højt teknisk indsigt indenfor termodynamik og fluid mechanics involverende flow, tryk, temperatur og køleparametre. Du er erfaren i Process Flow Diagrams (PFD) og Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID). Hvis du har kendskab til sikkerhedsanalyser som FMEA, Hazop og Lopa, er det et plus.

Du har et stærkt teknisk og forretningsmæssigt mindset, er nysgerrig og kan hurtigt sætte dig ind i og forklare komplekse tekniske systemer. Du er udadvendt og kommunikerer godt med dine kolleger. Du har lead personlighed med højt fokus på performance, proaktiv adfærd, resultatorientering og ved at det er vigtigt at følge op og sikre, at projektet følger planen. Du er stærk kommunikerende og har evnen til at visualisere dine ideer. Du er inspirerende, kan motivere dig selv og kan skabe gejst hos dine kolleger. Du kan udarbejde teknisk dokumentation ved hjælp af Microsoft Office, som du mestrer. Du arbejder godt både selvstændigt og i teams, og du har erfaring med at arbejde i internationale organisationer. Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Nel Hydrogen tilbyder
Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af System Development Teamet, som i dag består af 5 medarbejdere. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor høj faglighed og forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke opgaven. Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald – PRO&CO på tlf. +45 96 60 32 00

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station®-brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen-teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Herning

Lignende jobs

  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Bro-/tunnelingeniør til spændende anlægsopgaver ho...

    Elektroingeniør søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Elektroingeniør
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Herning over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0