Rekrutteringsfirma

automationsingeniør/-tekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Tricon Techsoft er et datterselskab i Tricon-koncernen og har eksisteret siden 1999. Virksomheden tilbyder rådgivning, udvikling, og gennemførelse af automationsprojekter til industrien.

Tricon Techsoft har gennem flere årtier opbygget værdifuld knowhow i den industrielle automationsbranche og er i dag den førende og foretrukne leverandør af automationsløsninger til en række områder, herunder logistik,- transport- og sorteringsanlæg, servo- og motion-løsninger, maskinstyringer, procesanlæg, energioptimering m.m.

Læs mere på www.tricon.dk

Du får et bredt programmeringsansvar og varierende automationsprojekter


Som automationsingeniør/-tekniker bliver du ansvarlig for dine egne opgaver, og du får mulighed for at være med lige fra tilbudsgivning til idriftsættelse hos kunden. Du skal forvente en hverdag med varierende opgaver, der bl.a. vil omfatte følgende:

- Deltagelse i tilbudsgivning
- Analyse af opgaven
- Udvikling og design af løsningen
- PLC- og HMI-programmering
- Sikring af kvaliteten gennem standardisering og god struktur
- Udarbejdelse af dokumentation
- Test og idriftsætning og efterfølgende support til kunderne

Hvad kan Tricon Techsoft tilbyde dig?


Du bliver en del af en innovativ automationsvirksomhed med 35 engagerede og kompetente programmører, der udvikler kreative og avancerede automationsløsninger til logistik,- transport-og sorteringsanlæg samt maskinstyringer og procesanlæg. Du får mulighed at udvikle og programmere løsninger til nogle af Danmarks førende OEM-virksomheder.

Du kan derfor se frem til vidensdeling på højt niveau og gode muligheder for faglig og personlig udvikling, for Tricon Techsoft har fokus på hele tiden at blive bedre og sikre optimale forhold for dig. Du får mulighed for individuel træning samt kurser, og selvfølgelig vil dine ansvarsområder stige i takt med din udvikling.

God arbejdskultur fører til gode resultater. Til god arbejdskultur hører det, at det skal være sjovt, at man overholder aftaler, at man lytter for at forstå, og at man investerer i sine medarbejdere. Dette vil du opleve i høj grad hos Tricon Techsoft, og du sikres selvfølgelig en professionel onboarding, så det sikres, at du integreres ordentligt.

Kan du sige ja til følgende?


• Du har en uddannelse som ingeniør, automationsteknolog eller anden relevant brancheerfaring
• Du har minimum 5 års erfaring med programmering af PLC og HMI’er
• Du har gerne kendskab til Siemens-, Beckhoff- eller Rockwell-platforme
• Du behersker engelsk i skrift og tale

Som person arbejder du analytisk og struktureret. Du har en evne til at gennemskue komplekse problemstillinger og finde en løsning. Du får et kick af at udvikle og levere komplekse automationsløsninger, og samtidig brænder du for at tage ejerskab og ansvar. Endvidere er det vigtigt, at du har en positiv tilgang og bidrager med godt humør til kolleger og samarbejdspartnere.

Vil du være med på holdet?


Du søger stillingen ved at trykke på "ansøg". Du kan få yderligere information ved at kontakte Mathias Dahl Trankjær på telefon +45 2332 3138 eller mail [email protected].

Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Tricon Techsoft. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. Ansøgningsfrist er d. 16/2 2020.

Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Kolding

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Fredericia

    Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? Tør du lade d..
    • Elektroingeniør
    • Fredericia
    Få mere info
  • Automationsingeniør til SCADA/PLC programmering

    Stillingsbeskrivelse Vil du arbejde med spændende og varierende projekter indenfor automation og kunne du tænke dig at blive del af et dygtigt tværfagligt team hvor humøret og ambitionerne er..
    • Elektroingeniør
    • Kolding
    Få mere info
  • Stærkstrømsingeniør

    <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
    • Elektroingeniør
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Stærkstrømsingeniør

    <p>Kom og bring din viden, ekspertise og dig selv i spil, når du bidrager til et af de stærkeste faglige miljøer inden for stærkstrøms løsninger. Vi bidrager hver dag til den grønne omstillin..
    • Elektroingeniør
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Kolding over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1