Erfarne stærkstrømsingeniører og elinstallatører til baneprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vi har travlt med spændende baneprojekter i Danmark og udlandet med fokus på grøn omstilling. Derfor søger vi erfarne stærkstrømsingeniører, el-installatører eller maskinmestre til vores kontor i Lyngby, Århus eller Vejle – kunne det være interessant for dig?

BLIV EN DEL AF VORES INFRASTRUKTUR DIVISION

I COWIs infrastruktur division er vi mere end 500 medarbejdere fordelt på COWIs kontorer i Danmark og i udlandet. Vi er en af Danmarks største rådgivere inden for infrastruktur og arbejder med både danske og internationale projekter. COWI er og har været med på en række af Danmarks største og mest komplekse infrastrukturprojekter - herunder Metro-Cityringen og Metro-Sydhavnslinjen i København, elektrificeringsprogrammet og div sporombygning og er senest tilknyttet DSB’s projekt ”Fremtidens S-tog”. Vi er desuden rådgivere på letbanerne i Aarhus, Odense, Hovedstadens Letbane samt Bergen Bybane. Ligeledes er vi, udover Elektrificerings programmet og andre mindre kørelednings opgaver, tilknyttet Østfyns sporfornyelses projektet i forhold til renovering af køreledningsanlægget samt andre store baneinfrastrukturprojekter rundt omkring i Skandinavien. Vi har ligeledes stor fokus på at vi skal bidrage til den grønne omstilling i vores rådgivning, i forhold til kunderne, men også på vores måde udføre vores daglig arbejde.

EN STILLING, DER VIL DRIVE DIN UDVIKLING LÆNGERE

Du vil blive tilknyttet vores konto i enten Lyngby, Århus eller Vejle, hvor du vil komme til at indgå i et tæt og udfordrende tværfagligt samarbejde med specialister inden for baneteknik samt andre specialer, og hvor du vil beskæftige dig med projektering og rådgivning inden for lav- og højspændingsinstallationer for primært jernbane, men også anden infrastruktur som broer, lufthavne og veje. Teamet består af et dynamisk, uformelt og inspirerende arbejdsmiljø med en afvekslende hverdag, med godt socialt miljø med højt til loftet.
Så din stilling vil være alsidig og det forventes at du er selvledende, har mod på de udfordringer fremtidige projekter/opgaver kan byde på, specielt i forhold til en omlægning af den nuværende infrastruktur i en bæredygtig og grønnere retning. Hvis du kan se dig selv i det er du måske den rette til jobbet.
Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Du vil indgå i vores projektteams på tværfaglige baneprojekter samt varetage selvstændige el-tekniske projekter og opgaver.
  • Samarbejde på tværs af geografien med grænseflader til mange forskellige bane- og fagtekniske discipliner.
  • Vi udarbejder projektoplæg/forslag, detailprojektering, deltager i funktionsudbud hos kunderne, udføre byggeledelse og tilsyn og yder stærkstrømteknisk rådgivning på såvel egne selvstændige opgaver som større danske og internationale opgaver.
  • Ligeledes arbejder vi også direkte med entreprenørerne ifm. designopgaver.
  • Kort sagt jobbet indeholder alle hjørner af faget.

Du vil primært komme til at arbejde på projekter forankret i Danmark, Norge eller Sverige, men vi understøtter også COWI projekter i resten af verden. Derfor vil det være en fordel, hvis du har arbejdet i banetekniske fagmiljøer i Skandinavien.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder.
Vi mener, at den rette person til stillingen ser sig selv arbejde i teams på store tværfaglige projekter med både danske og udenlandske kollegaer og samarbejdspartnere. Du kan derfor selvstændigt varetage kontakt til kunder og relevante interessenter og gennemføre opgaver. Desuden er du faglig stolt, og arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret. For at passe på stillingen ser vi gerne at du er fleksibel i forhold til arbejdssted og opgave.
Vi forestiller os, at du ser dig selv i de fleste af nedenstående punkter:

  • Du er Stærkstrøms ingeniør, Maskinmester, Elinstallatør eller har anden relevant el-teknisk uddannelse
  • Du har minimum 3 års erfaring med stærkstrømsteknik rådgivning og/eller udførelse, fra anden rådgiver, energiselskab eller entreprenør.
  • Du har erfaring med anvendelsen el-sikkerhedsloven i teorien samt i praksis, god faglig ballast og kan arbejde selvstændigt med stærkstrømstekniske opgaver
  • Erfaring med CAD og BIM og grøn omstilling er en fordel.
  • Du kan formulere dig godt på dansk/Skandinavisk og engelsk, såvel skriftligt som mundtligt

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder i Railways & Metro, Jens Nicolaysen, på tlf.: 56407817 eller mail: [email protected]

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage dit cv og ansøgning. Vi gennemgår ansøgninger løbende op til ansøgningsfristen og evt. egnede kandidater vil løbende blive indkaldt til samtale.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0