El-Ingeniør til Motorer, Motordrev, Tavledimensionering og Udviklingsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Langeskov

EXHAUSTO søger en dygtig og erfaren E-ingeniør, til at indgå i vores dynamiske udviklingsteam. Brænder du for produktudvikling, og ønsker du sammen med det øvrige udviklingsteam, at sikre EXHAUSTOs fremtidige program af konkurrencedygtige produkter og teknologi, så er jobbet som El-ingeniør ved EXHAUSTO måske noget for dig.
Vi er en førende virksomhed inden for ventilationsløsninger og innovation, der leverer højkvalitetsprodukter. Vores mission er at skabe fremtidssikrede løsninger, gennem dygtige medarbejdere og avanceret teknologi til ventilationsbranchen. Vi søger nu en dygtig og engageret el-ingeniør, til at styrke vores team og bidrage til vores fortsatte vækst.

Stillingen:

Med reference til Engineering Manager får du det tekniske ansvar for den el-faglige del af vores ventilatorteknologi i vores produkter. Derfor er det et krav, at du har dyb indsigt i industriel anvendelse af motorer kombineret med motorcontrollere/drives. Du vil ligeledes skulle være medansvarlig for kabeldimensionering og tavleopbygning til vores produktprogram. I forbindelse med vores udviklingsprojekter, vil du indgå i et tværfagligt projektteam. Du vil få ansvar for den samlede integration af ventilatorteknologien og kabling i det færdige produkt i udviklingsafdelingen. Erfaring med projektledelse er en fordel, da opgaverne og miljøet er komplekst.

EXHAUSTO har en værdibaseret virksomhedskultur, hvor Respekt, Engagement og Tillid beskriver vores adfærd. Det er vigtigt, at du kan identificere dig med og afspejle dette værdisæt i din tilgang til opgaverne.
Som el-ingeniør hos os, vil du få en central rolle i arbejdet med motorer, motordrev, kabler, tavler og dimensionering. Du vil være ansvarlig for at udarbejde tekniske tegninger, yde support til både interne og eksterne projekter samt supportere til service og produktion. Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer.

Opgaverne vil bestå i:

· Design, dimensionering og beregning af mekatroniske systemer
· Projektering og specificering af elmotorer og motorcontroller i samarbejde med vores partnere
· Kabeldimensionering
· Dimensionering og dokumentation af tavler
· Udarbejdelse af diagrammer
· Lave testplaner og specifikationer for afprøvning af produkter og deltage i arbejdet med prototyper og test i vores laboratorium
· Deltage i produktionsmodning af nye produkter på vores produktionslinjer
· Deltage i produktvedligehold på eksisterende produktprogram
· Udarbejde produktdokumentation som diagrammer, styklister etc. til vores ERP gruppe
· Udarbejde dokumentation til teknisk dossier iht. til de relevante standarder, maskindirektivet og særligt EN60204 til brug for vores CE mærkning
· Deltage i udarbejdelse af kundedokumentation som vejledninger og produktinformation
· Forestå dialogen med eksterne samarbejdspartnere, herunder leverandører og videnscentre
· Projektledelse
· Support til produktion og service

Erfaring og kvalifikationer:

Du har en relevant teoretisk baggrund f.eks. stærkstrømsingeniør, maskinmester eller anden relevant El-teknisk baggrund og gerne nogle års erfaring. Erfaring med produktudvikling fra branchen er en fordel. Måske har du også en håndværksmæssig baggrund, som giver dit arbejde en praktisk forankring.

Vi arbejder i tværorganisatoriske projekter, så det er vigtigt, at du er god til at navigere og samarbejde. Som person er du faglig stærk og arbejder selvstændigt med et stort drive. Du kommunikerer godt, også på tværs i organisationen, og er en udadvendt teamplayer med et godt humør og du brænder for det, du laver. Du opsøger selv viden og informationer, og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.

· Uddannelse som el-ingeniør eller tilsvarende
· Erfaring med motorer, motordrev og har gerne kendskab til frekvensomformere generelt
· Kendskab til dimensionering og udarbejdelse af tekniske tegninger
· Kendskab til EMC
· Gode IT-kompetencer, og har gerne med erfaring i PC SCHEMATIC
· Stærke kommunikationsfærdigheder og evne til at arbejde både selvstændigt og i team
· Behersker engelsk i skrift og tale, og har gerne kendskab til skandinaviske sprog samt tysk.

Virksomheden tilbyder:

· En selvstændig og spændende stilling
· Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
· En dynamisk arbejdsplads med fokus på innovation og kvalitet
· Et professionelt og engageret team af kolleger

Lønnen forhandles individuelt og vil afspejle dine kvalifikationer.

Om EXHAUSTO:

EXHAUSTO udvikler og fremstiller højkvalitetsprodukter og -systemer til komfortventilation på alle anvendelsesområder - fra kontorer, butikker, skoler og institutioner til industribygninger, hoteller og sygehuse.
Med fokus på høje virkningsgrader og et energiforbrug, der sætter nye standarder for branchen, er EXHAUSTO blandt de absolut førende på området.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har desuden salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Koncernen har i alt 300 ansatte.

EXHAUSTO er en del af ALDES Group, en fransk international, familieejet koncern. ALDES leverer ventilatorer og luftbehandlingsaggregater samt anlæg til luftrensning opvarmning/køling af brugsvand samt central støvsugning. ALDES-koncernen blev grundlagt i 1925, og med hovedsæde i Vénissieux nær Lyon beskæftiger koncernen 1.300 medarbejdere og har en omsætning på 220 mio. euro. ALDES-koncernen har aktiviteter i næsten 60 lande verden over og har en førende position på mange europæiske markeder.

Læs gerne mere om virksomheden på: www.EXHAUSTO.dk og om ALDES på www.aldes.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Langeskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Langeskov
  • Mandag den 05. august 2024

Lignende jobs

  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør

    High Performer - Faglighed - UdviklingJobbetKom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbe..
    • Elektroingeniør
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Langeskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Langeskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Langeskov over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0