El-ingeniør/el-installatør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Middelfart

Har du din eltekniske værktøjskasse i orden, og tænder du på at arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur? Så er du måske Evidas nye el-ingeniør/el-installatør.

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet. Hvis du ligesom os er drevet af at løse komplicerede udfordringer, kan du blive en del af holdet.

Vi søger lige nu en el-ingeniør eller en el-installatør til vores energiske team i Asset Management. Teamet er ansvarlig for den fysiske infrastruktur i gasnettet og det kan du blive en del af. Er du drevet af faglig udvikling, varierende arbejdsopgaver og at sætte dig eget præg på dit arbejde? Så er du måske den vi søger til en spændende arbejdsplads med beliggenhed i Middelfart.

Du vil…
Få en styrende rolle med mange varierede og interessante arbejdsopgaver inden for drift, vedligehold og nye projekter for alle vores gasinstallationer på Fyn, Syd- og Sønderjylland.
Du vil arbejde med:
  • El-teknik, herunder ATEX-installationer
  • PLC installationer (vi anvender TIA portal)
  • El-dokumentation (vi anvender PC-Schematic)

Hos Evida tror vi på, at vi ved samarbejde og faglig sparring skaber de bedste resultater og du vil derfor ikke være den eneste i dit fagområde, men en del af et team som samarbejder på tværs.

Du er…
Enten uddannet el-ingeniør eller el-installatør med minimum 5 års erfaring og har måske endda en håndværksmæssig baggrund. Rent teknisk ser vi gerne, at du:
  • Har en godkendelse hos SIK som el-ansvarlig, eller kan opnå det.
  • Er fortrolig med PC-Schematic
  • Har erfaring med Siemens PLC, Step 7 og TIA-portal
  • Har erfaring med procesinstrumentering og gerne i Ex-områder.
  • Har du kendskab til KTB-anlæg, vægtes det postivt.

Som el-ingeniør eller el-installatør skal du arbejde på nogle af vores kritiske projekter og derfor ser vi gerne, at du har erfaring med tværfagligt og tværorganisatorisk projektarbejde fra tidligere arbejde eller har lysten og evnerne til at lære det. Du vil få en bred kontaktflade både internt og ekstern i organisationen og derfor begår du dig godt med de fleste både på dansk og på engelsk i skrift og tale. Det ligger dig naturligt, at være nysgerrig, åben og du har et drive til at udforske og udvikle dit fagområde.

Vi står overfor en rivende udvikling og vi forestiller os, at du er klar til at tage det næste skridt i din karriere og har en lyst og et drive til at kaste dig over en række spændende arbejdsopgaver med en stor daglig kontaktflade. Du motiveres af, at få eksekveret dine arbejdsopgaver og et drive, der kan mærkes i din omgangskreds.

Vi tilbyder…
At du bliver del af et team med høje ambitioner, godt sammenhold og uhøjtideligt kollegaskab. Hos os værdsætter vi hverdagen og det er vigtigt at du trives og udvikles af at vi sammen kan finde de bedste løsninger. Derfor tilbyder vi en løn, med en god pensionsordning, som vil matche dine kvalifikationer.

Din primære arbejdsplads er i Middelfart og du får ansvar for hele Fyn, Syd- og Sønderjylland. Derfor må der påregnes nogen rejseaktivitet på tværs af Danmark.

Hos Evida har vi en god frokostordning, som sikrer en sund og næringsrig frokost og vi har en personaleafdeling, der gør hverdagen lidt sjovere.

Læs mere om Evida på www.Evida.dk.

For mere information om jobbet, er du velkommen til at ringe til Leder af Asset Management, Heine Munk på tlf. +45 2519 4138.

Send os din ansøgning og dit CV på Evida.dk/job senest 31. juli 2020. Vi forventer at afholde samtaler i august måned.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Middelfart
  • Fredag den 31. juli 2020

Lignende jobs

  • Elektroniktekniker

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør, INGENIØR´NE

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • El-ingeniør

    High Performer - Faglighed - UdviklingJobbetKom og udfordr din faglige ekspertise, når du sammen med et dynamisk team bliver en drivende kraft i fremtidige el-projekter. I virksomheden arbe..
    • Elektroingeniør
    • Middelfart
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Middelfart

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Middelfart over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Middelfart over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1