EL-INGENIØR ELLER EL-INSTALLATØR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Arbejder du med projektering og design af el-installationer og kunne du tænke dig at blive en del af en af Danmarks største el-sektioner inden for byggeri? Er du drevet af gennemtænkte bygninger, samspillet mellem mekanik og el og af at få systemer til at spille sammen? Og har du lyst til at arbejde på alsidige projekter i samarbejde med kolleger fra andre discipliner? Så kunne dette være det næste skridt i din karriere.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERI-AFDELING I LYNGBY

I COWI Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri & Industri. COWIs Byggeri & Industri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

VI SØGER TO KANDIDATER MED +5 ÅRS ERFARING

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med dine kollegaer i afdelingen og på projekterne. Din fornemmeste opgave på holdet vil være at spille en hovedrolle på dine egne el-projekter, samt aktivt at deltage i større projekter, hvor du vil være en del af et større el-team. Den digitale udvikling er bl.a. med til at sætte struktur på vores projekter, og her vil du få en rolle i samspillet mellem faget og digitaliseringen.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Udarbejde projektmateriale for alle byggeriets faser
  • Understøtte vores bygherrerådgivere med faglig sparring
  • Understøtte udviklingen mellem det el-faglige og digitalisering af projekteringen.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer, som en del af vores danske og udenlandske projekter.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en tillidsvækkende holdspiller, der kan have en af mange forskellige typer profiler. Vi er en stor sektion, der er bredt differentieret med plads til mange profiler, og sætter stor pris på omgængelighed, samt en god og frisk tone. Som kollega er du god til at skabe relationer, og evner derigennem at understøtte samarbejdet mellem projektets parter. Du er samarbejdsorienteret, tænker i helheder og formår at prioritere din opgaverne, samtidig med, at du har lyst til at bidrage til et åbent forum for vidensdeling blandt dig og dine kollegaer.

Derudover har du:

  • Uddannelsesbaggrund som el-installatør eller el-ingeniør
  • Gode kommunikationsfærdigheder og formår at formulere dig klart og entydigt både i skrift og tale
  • Minimum 5 års erfaring med el-projektering
  • Fokus på kvalitet og er god til at planlægge, styre og afslutte dine opgaver
  • Høj integritet og evnen til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Sektionsleder, Martin Vedel Sømberg på tlf. +45 4176 7330 eller Sektionsleder, Bjarne Riis Klausen på tlf. +45 2030 2902.

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektroingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektroingeniør
  • Nordsjælland
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Har du hænder og hoved, der går i ét med moderne elektronisk udstyr? Hvis ja, så har vi et rigtigt spændende job til dig, hos verdens førende producent af maritim elektronik. Vi leder efter en elek..
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Elektroingeniør i Hele Danmark

    Kan du bidrage til et højt fagligt niveau? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? INGENIØR´NE har travlt med mange spændende .
    • Elektroingeniør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektroingeniør i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektroingeniør i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektroingeniør i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektroingeniør i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som elektroingeniør
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3