Fysio-, ergoterapeut, eller sundhedsfaglig kandidat til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Er du vild med at sætte din viden og dine kompetencer inden for hverdagsrehabilitering efter §83a i spil? Trives du med at samarbejde med dygtige sundhedsprofessionelle om at skabe effekter på området? Har du lyst til at være del af et dynamisk og professionelt område? Så er denne stilling måske noget for dig.

Sundhed og Omsorg i Dragør Kommune søger en fysio-, ergoterapeut eller sundhedsfaglig kandidat med forkærlighed for hverdagsrehabilitering til en 1 årig projektansættelse.

Dragør Kommune har som mål i vores Ældre- og Værdighedspolitik, at understøtte et aktivt liv for borgerne hele livet. Det vil vi gøre ved at sætte yderligere strøm til vores indsats inden for hverdagsrehabilitering af borgere i eget hjem og den aktiverende tilgang på plejecentret. Derfor søger vi en medarbejder til en 1-årig projektansættelse, der vil hjælpe os med at indfri målet.

Din opgave vil være at guide og instruere medarbejderne, såvel i hjemmeplejen som på plejecentret, i håndtering af hverdagsrehabiliteringsindsatsen. Du skal derfor have lyst og erfaring med at tilrettelægge processer hvor andre medarbejdergrupper kan overtage opgaven.

Indsatsen forankres i Dragør Kommunes hjemmepleje og du vil få en direkte reference til hjemmeplejens leder. Derudover vil du indgår i vores terapeutfaglige team som også deltager i indsatsen.

Lidt om os:


Sundhed og Omsorg varetager den fulde sundheds- og omsorgsopgave i Dragør Kommune. Vi er et center med ca. 300 medarbejdere, som løser opgaver inden for hele det kommunale sundhedsvæsen. Vi er ambitiøse og holder den faglige og kvalitetsmæssige fane højt.

Der er naturligvis også mange andre spændende opgaver i Sundhed og Omsorg som du vil blive involveret i, så din arbejdsdag vil være varieret og den ene dag vil ikke ligne den anden.

Dragør Kommune er kendetegnet ved at være en meget dynamisk kommune, hvilket smitter af på Sundhed og Omsorg, hvor vi har et tæt samarbejde omkring kerneopgaven på tværs af fagområderne og på tværs af hele kommunen. Organisationens størrelse betyder, at vi løfter i flok.

Opgaver:


  • Implementere hverdagsrehabilitering i borgernes hjem og på plejecenter
  • Undervise medarbejderne i praksis i forhold til rehabilitering
  • Understøtte, at medarbejderne får øje på borgernes ressourcer og kan varetage plejen ud fra den rehabiliterende tilgang.

Vi søger en projektmedarbejder, som:


  • Er uddannet fysio-, ergoterapeut eller har en relevant sundhedsfaglig kandidat. (cand.scient. idræt el. lign)
  • Gerne har kendskab til kvalitetsudvikling og forbedringstilgang
  • Har en selvstændig arbejdsform, men også kan indgå i et team og kan se værdien i et tværfagligt perspektiv på opgaverne
  • Har gode samarbejdsevner både med dine kollegaer og med vores decentrale enheder
  • Er stærk i at undervise og træne medarbejderne og kan veksle mellem de forskellige undervisningsbehov, så din viden kan bruges af de forskellige målgrupper.

Vi tilbyder:


  • En lille og dynamisk organisation, hvor der er tæt samarbejde mellem medarbejderne på rådhuset og medarbejderne på de decentrale institutioner
  • Et velfungerende område med erfarne, fagligt dygtige og hjælpsomme medarbejdere
  • Røgfri arbejdstid og fokus på et godt arbejdsmiljø ud fra tilgangen, at arbejdsmiljø er noget vi skaber sammen
  • En familievenlig arbejdsplads, hvor vi har let til grin og hvor vi interesserer os for hinanden

Der er ansøgningsfrist den 18. februar 2021. 1. samtalerunde afholdes den 23. februar 2021.

Yderligere information


Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte leder af hjemmeplejen Ann-Kathrine Fog på telefon 29 46 20 64 eller [email protected]
Stillingen er på 37 timer om ugen og er en 1. årig projektansættelse.
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Dragør
  • Torsdag den 18. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Dragør over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2