Klinisk underviser i ergoterapi til Psykiatrisk Center Glostrup - 2600

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Synes du, at det er spændende at undervise og vil du være med til at skabe gode læringsprocesser for de ergoterapeutstuderende på PC Glostrup?

Vi leder lige nu efter vores nye kollega, der skal varetage funktionen som klinisk underviser i ergoterapi. Du bliver en del af i Terapienheden med base på Nordstjernevej-matriklen, men med begge sengematrikler som arbejdsplads.

Lidt om jobbet og dine ansvarsområder Som klinisk underviser kommer du til at varetage den kliniske undervisning af ergoterapeutstuderende fra Københavns Professionshøjskole. Du bliver ansvarlig for planlægning, afvikling og evaluering af de enkelte undervisningsforløb, samt udvikling og evaluering af den kliniske undervisning.

Vi modtager studerende fra 4. og 6. semester og har en kontrakt på 2-3 studerende. I perioder, hvor der ikke er studerende, vil du i mindre omfang tage del i det kliniske arbejde.

I samarbejde med den ledende terapeut og det øvrige personale i terapienheden samt sengeafsnittene, bliver du ansvarlig for at varetage den kliniske uddannelse af ergoterapeutstuderende ud fra terapeutfaglige og pædagogiske overvejelser inden for rammerne af studieordninger og samarbejdsaftalen med Københavns Professionshøjskole.

Udover ovenstående ansvarsområder vil du også få ansvar for følgende opgaver:

  • Sørge for at de studerende indføres i PC Glostrups organisatoriske opbygning, den faglige praksis, udviklingsarbejde i enheden og på centeret samt det tværprofessionelle samarbejde
  • Vejlede og undervise de studerende samt være ansvarlig for de studerendes arbejdsopgaver, herunder patientbehandling
  • Vurdere de studerendes skriftlige og praktiske arbejde og give feedback på dette jævnfør læringsudbytter i semesterbeskrivelsen
  • Varetage afholdelse af 4. og 6. semester eksamen ifølge gældende regler

Du bliver hovedansvarlig for den kliniske undervisning, samt primær kontaktperson til Københavns Professionshøjskole, men der vil være mulighed for at dele opgaverne med vores nuværende vikar for den kliniske underviser.

Vi tilbyder Du får et selvstændigt arbejde med høj grad af indflydelse på egen arbejdsdag. Du vil indgå i et team, hvor dygtige og engagerede kolleger har fokus på patienten, de studerende og opgaveløsningen.

  • Dynamik og faglig udvikling. Du bliver en del af en dynamisk enhed, hvor der løbende er fokus på fagets udvikling, uddannelse og forbedringsarbejde. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og vi lægger stor vægt på høj faglighed og trivsel. Vi tilbyder en arbejdsplads med mulighed for både faglig og personlig udvikling.
  • Et tæt tværfagligt samarbejde. Vi har et tæt samarbejde mellem kliniske undervisere, terapeutgruppen og sengeafsnittenes medarbejdere. Ergoterapeuter og fysioterapeuter arbejder også tæt sammen omkring afholdelse af såvel fælles hold som aktiviteter i afsnittene.
  • En god start. Med udgangspunkt i dine kompetencer og erfaring sørger vi for, at du får en god introduktion til terapienheden og rollen. Vi har et tæt samarbejde med de andre kliniske vejledere i Region Hovedstadens Psykiatri, så der vil være rig mulighed for løbende sparring med dem. Er du ny kl. underviser får du også en mentor fra et andet center.

Vores forventninger til dig Vi søger en ergoterapeut, der har særlig interesse og kompetencer for at arbejde med undervisning og uddannelse af studerende. Vi forventer at du er fagligt velfunderet og har erfaring med arbejde som ergoterapeut i psykiatrien. Du har klinisk vejleder uddannelsen eller en tilsvarende uddannelse, eller er indstillet på at erhverve dig denne.

Dertil forventer vi, at du:

  • har kompetencer indenfor undersøgelsesredskaber som ASP og AMPS
  • er ansvarlig og fleksibel og kan prioritere dine arbejdsopgaver i en omskiftelig og ofte uforudsigelig hverdag
  • har stærke kompetencer ift. samarbejde, kommunikation, planlægning og koordinering
  • har en anerkendende og positiv indgangsvinkel til dine arbejdsopgaver, kollegaer og samarbejdspartnere.


Lidt om PC Glostrup og dit team i Terapienheden Vores centerbestår af 190 senge fordelt på 13 døgnafsnit og dertil 16 ambulatorier. Vores overordnede indsatsområder på centeret er recovery, brugerinddragelse og nedbringelse af tvang. I forbindelse med Projekt Nye Veje for nedbringelse af bæltefikseringer har aktiviteter og anvendelse af sanserum haft en fremtrædende rolle. Igennem de seneste år har vi fået etableret sanserum eller sansevogne på de fleste afsnit på PC Glostrup og arbejdet med implementeringen af disse er fortsat et fokusområde.

Terapienhedenbestår i øjeblikket af en ledende terapeut, en kl. underviser i ergoterapi, en klinisk underviser i fysioterapi, 7 fysioterapeuter, og, samt 9 ergoterapeuter. Vores kerneopgave er sammen med patienten, de pårørende og andre at skabe håb under sygdomsforløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er til besættelse fra den 1. august 2020.

Arbejdstiden er som udgangspunkt mellem kl. 08.00 – 16.00.

Ansættelse er efter gældende overenskomst samt principper for lokal løndannelse.

Vi glæder os til at høre fra dig Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 5. juni 2020 kl. 12.00. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 25.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til atkontakte ledende terapeut Vibeke Tauber, telefon 24643910, mail: [email protected] eller vikar for kl. underviser Dorte Strunge, telefon 38640412, mail: [email protected]

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Glostrup
  • Fredag den 05. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0