Afdelingsterapeut til Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens, Kirurgisk gruppe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens


Fast stilling på 37 timer pr. uge fra 1. oktober 2021

Stræber du efter et sundhedsvæsen på højt internationalt niveau, hvor der er partnerskab med patienten samt kvalitet og sammenhæng i alt? Så er du måske vores nye afdelingsterapeut!

Vi søger en ambitiøs og visionær afdelingsterapeut, der sammen med afdelingsledelsen og medarbejderne sikrer fortsat faglig, organisatorisk og strategisk udvikling af arbejdsområdet.

Fysio- og Ergoterapien på Regionshospitalet Horsens har som vision at arbejde for et sundhedsvæsen i verdensklasse. Vi arbejder med fokus på monofaglige kerneydelser i et tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Det er vores ønske at bidrage til effektive og accelererede patientforløb, hvor høj kvalitet er i centrum.

Fysio- og Ergoterapien og Livsstilscenter Brædstrup én organisatorisk enhed med fælles afdelingsledelse. Der er gode muligheder for kompetencedeling og faglig sparring på tværs af de to afdelinger.

Fysio- og Ergoterapien består af en meget engageret, tværfaglig personalegruppe bestående af fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjælpemiddelansvarlig, udviklingsansvarlige terapeuter, kliniske undervisere, post doc, ph.d, ph.d. studerende og sekretærer. Som afdelingsterapeut for Kirurgisk gruppe er du leder for både fysioterapeuter og ergoterapeuter, der varetager patientarbejde på de kliniske afdelinger og det ambulante område.

Lederteamet består af to afdelingsterapeuter; en for det kirurgiske område og en for det medicinske område, en daglig leder på Livsstilscenter Brædstrup samt en ledende terapeut med overordnet ledelse af begge afdelinger.

Afdelingsterapeuten for Kirurgisk gruppe har ansvar for løsning af fysio- og ergoterapeutiske kerneopgaver inden for organkirurgi, ortopædkirurgi, palliation, fødsler og kvindesygdomme. Der er tæt og gensidigt forpligtigende samarbejde mellem afdelingsterapeuten og funktionsledere i de relevante specialer.

Vi tilbyder et interessant lederjob i en afdeling, der
  • er under konstant udvikling og nytænkende i forhold til løsning af vores kerneopgave
  • kontinuerligt arbejder med at udvikle vores høje faglige standard
  • er præget af en kultur, hvor vi hjælper hinanden på tværs af faggrupper, opgaver og afdelinger
  • har engagerede og dygtige medarbejdere samt fokus på et godt arbejdsmiljø
  • har fokus på innovation og faglig udvikling
  • har høj trivsel og medarbejdertilfredshed
  • har et højt aktivitetsniveau
  • arbejder med fokus på patientoplevet kvalitet og patientsikkerhed


Ansøgers kvalifikationer og kompetencer
Du er uddannet enten fysioterapeut eller ergoterapeut, har relevant ledelsesmæssig erfaring og lederuddannelse på relevant niveau. Derudover skal du
  • strategisk, visionært og innovativt sikre gruppens faglige og organisatoriske udvikling
  • sikre fortsat udvikling af de ergo- og fysioterapeutiske kerneopgaver
  • aktivt bidrage til et godt og velfungerende tværfagligt og tværsektorielt samarbejde
  • være målrettet og vedholdende, have gennemslagskraft og kunne fastholde beslutninger på en konstruktiv måde
  • have en involverende og åben ledelsesstil
  • have stærke kommunikative og relationelle kompetencer
  • formå at sætte mål og løse problemer i et dynamisk samspil med andre
  • have evnen til at implementere succesfuldt, sikre opfølgning og være synlig for medarbejderne
  • kunne beherske vanskelige situationer på en rolig måde og dermed også skabe og bevare overblik samt ”turde agere i kaos”


Det er desuden en fordel, hvis du har hospitalserfaring samt klinisk erfaring inden for de områder, som du skal lede.

Regionshospitalet Horsens – en attraktiv arbejdsplads
Regionshospitalet Horsens er et akuthospital i kraftig vækst og udvikling, med et optageområde på ca. 220.000 borgere. Hospitalet har en stærk og sund kultur, hvor kvalitet, effektivitet og udvikling af personalets kompetencer er højt prioriteret. Vi er en arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter udvikling højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne den bedst mulige oplevelse i mødet med hospitalet. Regionshospitalet Horsens har en størrelse, der muliggør kort vej fra tanke til handling. Samtidig er helheden i fokus, og der er et tæt og tværfagligt samarbejde på tværs af hospitalets afdelinger og faggrupper.

Hospitalet har strategisk fokus på faglig udvikling, dialog som professionelt værktøj og strategisk ledelse med handlekraft, og alle ledere forventes at arbejde aktivt og fokuseret hermed.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Fysioterapeuter / Ergoterapeutforeningen og Danske Regioner. Aflønningen fastsættes efter principperne for lokal løndannelse med baggrund i løntrin 4 efter anciennitet op til løntrin 6 (8 års anciennitet) samt eventuel kvalifikationsløn.

Kontakt os Se www.fysioogergoterapi.dk og ring til ledende terapeut Rikke Møller Jensen på tlf. 24 44 21 88 eller afdelingsterapeut Liselotte Enggaard Hansen tlf. nr. 78 42 78 00.

Ansøgning
For at komme i betragtning til stillingen skal du være uddannet og autoriseret terapeut. Du skal ansøge elektronisk via dette stillingsopslag. Kopi af eksamensbevis med karakter og relevante udtalelser / referencer bedes vedhæftet som bilag. Ansøgningsfrist: fredag d. 6. august 2021 kl. 23:59. Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 16. august 2021, anden runde afholdes tirsdag d. 24. august 2021.

Stillingen er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Horsens
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Horsens over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0