Ergoterapeut søges 37 timer ugentligt til Fysio-og Ergoterapien Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Ønsker du dig et meningsfyldt og spændende fast job i julegave?

Vi søger en ny ergoterapeut kollega til en fast stilling på 37 timer om ugen hos os i Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling på Hvidovre Hospital. Vores tidligere kollega har søgt nye udfordringer og der er derfor en mulighed åben for at være med til at gøre en forskel for børn og voksne med hånd-ortopædkirurgiske problematikker på et af Danmarks største akut hospitaler.

Du vil komme til at indgå i den ergo- og fysioterapeutiske medarbejdergruppe, der varetager håndspecialet samt pædiatri og gynækologisk obstetrisk område. Gruppen består af 3 ergo- og 8 fysioterapeuter.

Stillingen er indenfor det håndortopædkirurgiske område, hvor du vil varetage vurdering af ambulante patienters nødvendige og meningsfulde aktiviteter/ADL, instruktion, genoptræning, udarbejdelse af skinner, behov for mindre hjælpemidler som led i genoptræningen samt dokumentation i patientens journal.

Du vil have din daglige gang i den Fysio- og Ergoterapeutiske Afdeling og vil arbejde primært selvstændigt, men også lejlighedsvis i tværfaglige relationer med fokus på, at patienterne opnår selvstændighed og kompetencer i forhold til deres eget liv. Specialegruppen indgår som én af tre specialegrupper i den samlede Fysio- og Ergoterapeutiske Afdeling, der har én fælles afdelingsledelse, hvor dine nye 70 ergo- og fysioterapeutiske kolleger er samlet.

”Her er et godt arbejdsmiljø og du får gode kolleger. Der er et tværfagligt samarbejde, hvor man bliver både hørt og udfordret.”
Maj, ergoterapeut

Vi søger en kollega:

  • Der har fokus på børn og voksne patienters hverdagsliv og tænker hverdagsaktivitet naturligt ind som en del af genoptræningen og behandlingen.
  • Der gerne har en bred erfaring med genoptræning af håndortopædkirurgiske problematikker.
  • Der ønskeligt har erfaring med specialiseret genoptræning fra ansættelse på hospital eller almen genoptræning i en kommune.
  • Der kan bidrage til gode mono - og tværfaglige samarbejdsrelationer.
  • Der ønsker at bidrage til at løse hospitalets kerneopgave: Det handler om liv. Om at redde liv og bringe liv til verden. Om livskvalitet for patienten og det gode arbejdsliv for medarbejderne.
  • Der holder af at være effektiv og omhyggelig med sine arbejdsopgaver.
  • Der trives i en kompleks og uforudsigelig hverdag.
  • Der er åben overfor nye arbejdsopgaver og læring.
  • Der bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Du vil naturligvis modtage introduktion, oplæring og kollegial støtte, som giver dig kompetencerne til at varetage stillingen.

”Man bliver taget godt imod. Det er en åben arbejdsplads med varierede arbejdsopgaver, hvor man som ergoterapeut skal tænke kreativt for at muliggøre træning af betydningsfulde aktiviteter for vores patienter”
Sidsel, ergoterapeutstuderende

Dine kompetencer
Du holder både af at arbejde selvstændigt, men trives også godt i teams. Som person har du evnen til at samarbejde og skabe relationer med mange forskellige mennesker såvel patienter og pårørende som professionelt på tværs af organisationen. Samtidig er du initiativrig og trives i en kompleks og ofte uforudsigelig hverdag. Dit arbejde er præget af en samvittighedsfuld og ansvarlig tilgang.

”Her er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Vær klar på dage med fart på. Der sker noget hér!”
Kimmie, ergoterapeut

Fakta om stillingen
Stillingen er på 37 timer ugentligt til besættelse 01.01.2022 eller snarest herefter.

Løn og ansættelse følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Er du nysgerrig på at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsterapeut Helle Worch Sørensen på mail: [email protected] eller tlf. 3862 3234.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket her: Fysio-og Ergoterapien, HVH

Ansøgningsfrist 05.12.2021. Samtalerne vil finde sted den 09.12.21 om formiddagen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Hvidovre
  • Søndag den 05. december 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut (studiejob) i København S

    Vi søger en hjælpetræner til vores 4,5 årige pige med autisme (to - tre gange om ugen i tidsrummet fra 13.00(14.00) - 16.00(17.00)med opstart hurtigst muligt) Vi træner efter Early Start Denver .
    • Ergoterapeut
    • København S
    Få mere info
  • Ergoterapeut (vikar) i Taastrup

    Ergoterapeut søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Ergoterapeut
    • Taastrup
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Storkøbenhavn

    GenopslagVil du være en del af vores team og brænder du for genoptræning og rehabilitering, med borgers mål i fokus? Motiveres du af et stærkt fagligt miljø, hvor der er fokus på trivsel og udvikli..
    • Ergoterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Storkøbenhavn

    Center for Rehabilitering og Forebyggelse i [xxxxx] søger en ergoterapeutBrænder du for rehabilitering? Og drømmer du om at indgå i et tværfagligt team..
    • Ergoterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1