Hvidovre Kommune søger ergoterapeut til Den Ambulante Genoptræning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vi sørger en engageret og udviklingsorienteret ergoterapeut til geriatri, cancer og jobcenterområdet. Stillingen er en fast stilling på 32 timer med ansættelse pr. 01.04.24.
Lidt om os
I genoptræning og rehabilitering arbejder vi med at skabe gode borgerforløb med udgangspunkt i den enkelte borgers behov, ressourcer og potentiale. genoptræning og rehabilitering er en stor afdeling, der dækker både Den Ambulante Genoptræning og Midlertidig Døgnrehabilitering. Stillingen er placeret i Den Ambulante Genoptræning.
Vi er en arbejdsplads, der lægger vægt på fællesskab, relationer og omsorg for hinanden. Vi holder fællesfødselsdag en gang om måneden, fejrer vores succeser og hjælper hinanden gennem travle perioder og svære borgersager. Omgangstonen er uhøjtidelig og vi har det sjovt sammen. Vi respekterer og udnytter hinandens forskelligheder og er lydhøre over for nye idéer.
Den faglige udvikling organiserer vi bl.a. på vores fælles udviklingsdage, hvor vi både dyrker fagligheden og det sociale fællesskab.

Den Ambulante Genoptræning består af 18 fysioterapeuter, 6 ergoterapeuter, administrative og praktiske medarbejdere og en faglig leder. Vi er organiseret i tre terapeutfaglige teams og varetager genoptræning efter sundhedslovens §140, §119 og er selvvisiterende til genoptræning efter servicelovens §86.1. Derudover har vi forløb i samarbejde med vores Jobcenter.
Afdelingen har et udviklingsteam med en udviklingsterapeut, en udviklingskonsulent og en udviklingssygeplejerske, som understøtter den faglige og organisatoriske udvikling.
Derudover er vi tæt forbundet med vores gode kolleger fra Sundhed & Forebyggelse, som vi deler vores flotte Sundhedscenter med.
Vi har ofte huset fuld af fysioterapeut- og ergoterapeutstuderende, som sikkert guides igennem deres kliniske undervisning af kollegerne og vores dygtige kliniske undervisere Morten og Dennis.

Teamet og de ergoterapeutiske opgaver
Dine opgaver vil primært være individuel træning i borgers eget hjem, nærmiljø eller på Sundhedscentret. Derudover vil du blive tilknyttet holdtræning, hvor din rolle vil være afdækning af aktivitetsproblematikker og målsætning samt støtte borgerne i at fastholde deres funktionsevne og finde egnet tilbud til vedligeholdelse efter endt forløb. Her vil det tværfaglige samarbejde med dine fysioterapeutkollegaer være centralt for opgaveløsningen.
Du vil primært arbejde med borgere inden for geriatri og cancer med fokus på ADL vurdering og træning, dysfagivurdering og energiforvaltning. Derudover vil du bidrage med funktionsevnebeskrivelser til Jobcentret og muligvis mestringsforløb. Teamet varetager også det ortopædkirurgiske speciale på hånd/finger området.
Alle vores indsatser dokumenterer vi i Cura.

Ønsker til vores nye kollega
Vi ønsker en kollega, der:

  • Er klar på kompleksiteten og potentialet hos den ældre geriatriske borger
  • Har erfaring med eller interesse for genoptræning og rehabilitering efter cancer
  • Har kompetencer inden for dysfagiområdet f.eks. MISA eller FOTT.
  • Arbejder ud fra en helhedsorienteret og rehabiliterende tilgang med borger i fokus
  • Ser værdien i tværfagligt samarbejde med fokus på involvering af borger og pårørende
  • Bidrager aktivt til faglig sparring og tager et fælles ansvar for opgaveløsningen
  • Byder ind i travle perioder eller når indsatserne skal udvikles
  • Bidrager til det gode arbejdsmiljø med bl.a. faglig nysgerrighed og rummelighed
  • Er åben, når indsatser forandres og udvikles og tager initiativ, når noget kan gøres bedre.
  • Har gode samarbejdsevner og er kreativ i opgaveløsningen

Din nye arbejdsplads
Du får en grundig introduktion med mentorordning og solid administrativ assistance fra Dorthe og de andre sekretærer. Du får nye, lyse og lækre fysiske rammer, hvori du kan udfolde dig. Du får kolleger, der har et kæmpe fokus på udvikling, faglighed, trivsel og gode borgerforløb. Du får en leder og en organisation, der vil gøre mest muligt for at udvikle dig, dine kolleger og organisationen. Du får muligheden for at præge dit eget arbejdsliv og opgaveløsningen, når du byder aktivt ind.
genoptræning og rehabilitering er en central aktør i Center for Sundhed og Ældre, hvilket giver mulighed for og forpligter til samarbejde på tværs. Vi er en organisation i konstant udvikling og arbejder kontinuerligt på at udvikle og forbedre os. Det betyder, at vi deltager i forskningsprojekter, når muligheden byder sig og ofte har bachelorstuderende i huset.

Så hvis du har mod på at bidrage med din personlighed, din faglighed, dine samarbejdsevner og har et nysgerrigt og udviklende blik på både faget og arbejdspladsen, så er Den Ambulante Genoptræning i Hvidovre muligvis din næste arbejdsplads.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgning
Ansøgning med relevant dokumentation skal være modtaget senest d. 21.02.24.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 26.02.24 og evt. d. 28.02.24 om formiddagen
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte terapeutfagligleder Tanja Schøller Nord [email protected] tlf. 2073 9285
Løn efter glædende overenskomst.
Hvis du kommer i betragtning til stillingen, vil der – med dit samtykke – bliver indhentet børneattest, som vil indgå i vurderingen af, hvorvidt man vil tilbyde ansættelse.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=fd5e4448)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Hvidovre
  • Torsdag den 22. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0