Ergoterapeut til nyt Center for Rehabilitering og Akutpleje – Dortheagården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være del af et tværfagligt team, som hver dag, året rundt, samarbejder intensivt om at hjælpe mennesker til igen at leve det liv, de vil? Betyder det samtidig noget, at du har en varierende hverdag, hvor du bakkes op af en ligefrem og lyttende ledelse, som har fokus på din trivsel og faglige udvikling? Så start på Dortheagården og vær med fra start, når vi etablerer Center for Rehabilitering og Akutpleje – Bystævneparken.

Efterhånden som flere udskrives tidligere fra hospitalerne, vil der også være flere mennesker, som i en kortere periode har brug for akut, individuelt tilpasset hjælp, for hurtigt at kunne genvinde tabte færdigheder eller opøve nye strategier, så de igen kan klare sig i eget hjem.

Behovet ser kun ud til at stige i de kommende år. Der vil derfor blive endnu større efterspørgsel på alle os, der kan tilbyde denne specialiserede rehabilitering og akutpleje. Ligesom der vil blive investeret i at styrke de miljøer, der er gode til netop dette.

I København vil vi være førende på kvalitet og faglighed. Derfor er vi i gang med at samle kompetencerne inden for den midlertidige akutpleje og rehabilitering på kun to lokationer. Det ene sted bliver i Brønshøj på det, der kommer til at hedde Center for Rehabilitering og Akutpleje – Bystævneparken. Det er det, du nu har mulighed for at kunne blive en del af, hvis du starter på Dortheagården i Bispebjerg og flytter med over til Brønshøj, når vi samles der om nogle måneder.

Om os
Bystævneparken kommer til, når samlingen gennemføres i 2020, at have 89 sengepladser og alt i alt ca. dobbelt så mange medarbejdere.

Omtrent hver sjette sengeplads vil være forbeholdt yngre mennesker, mens resten vil være til borgere over 65 år. De, der kommer til os, kommer af vidt forskellige grunde. Flertallet kommer direkte fra hospitalerne. Mange har komplekse og kroniske sygdomme. Og en stor del har både brug for akut pleje og intensiv rehabilitering.

Når borgerne kommer til os, udreder vi dem med det samme. Og nærmest samtidig starter vi med at give dem lige præcis den pleje og rehabilitering, de hver især har brug for, så de hurtigst muligt kan komme sig og genvinde tabte færdigheder eller opøve nye strategier. Vores intensive og helhedsorienterede tilgang betyder, at borgerne også kan modtage træning i de tidlige aftentimer og i weekender, når der er brug for det.

At kunne lykkes med en sådan individuelt tilpasset akuthjælp kræver en høj faglighed fra alle, der er med. Men det kræver også tæt samarbejde både med borgere og deres pårørende og tværfagligt mellem social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioterapeuter, almen praksis, hospitaler, hjemmepleje med videre.

Om dig
For at blomstre hos os skal du ikke blot have færdiggjort din uddannelse som ergoterapeut. Du skal også kunne trives med en:

  • Varierende hverdag, hvor du som medarbejder kommer tæt på mennesker i mange forskellige livssituationer, hvor du får mulighed for at varetage flere funktioner og opgaver, og hvor du kan sætte din uddannelse i spil på forskellige måder og (for nogen) også på forskellige tidspunkter.
  • Faglig udvikling, hvor vi er klar til at gå nye veje og helt sikkert vil være klogere og bedre i fremtiden. Det giver dig mulighed for at specialisere dig yderligere både på jobbet og ved fx at deltage i nogle af de mange kurser, der tilbydes hvert år.
  • Lyttende ledelse, som ligefremt sikrer, at du kender dit faglige råderum og viser dig tillid til, at du kan udfylde dette ordentligt. En ledelse, som giver dig frihed til at handle, som du vurderer, det er bedst indenfor de overordnede rammer, som spørger ind til dine tanker og ideer, og som gerne vil kende dine ønsker til, hvordan der skabes en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Om jobbet
Som ergoterapeut hos os, så vil du opleve:

  • At du løbende kommer til at anvende ADL-vurderinger (Activities of Daily Living) og træning.
  • At du altid gennemfører OMC-test for at vurdere, om en borger skal trænes i forhold til orientering, hukommelse og koncentration.
  • At en del borgere lider af dysfagi, hvorfor det også er et område, du aktivt hjælper til indenfor.
  • At du i samråd med fysioterapeuterne afklarer, hvilke hjælpemidler der kan være relevante – fx hvilke madrasser, puder og evt. vendeskemaer, der kan bruges i forløb med lejrings/tryksårsproblematikker.
  • At vi, når det er relevant, laver sansestimuleringstræning og også benytter forskellige hjælpemidler, der relaterer sig hertil.

Om ansættelsesvilkårene
Ansættelsessted: Du starter hos os i den nuværende organisation på Dortheagården i Bispebjerg, hvor der allerede er gode og erfarne kolleger. Når vi samler kræfterne og etablerer Center for Rehabilitering og Akutpleje – Bystævneparken, vil du med dine kolleger flytte over til det nye sted i Brønshøj.

Introduktion: Du får en grundig introduktion, så du føler dig godt klædt godt på til at varetage de forskellige opgaver, der ligger i stillingen.

Kompetenceudvikling: Dette er der rig mulighed for. Både i det daglige med kollegaerne og igennem kurser og uddannelsesforløb.

Løn: efter overenskomst og lokal løndannelse.

Arbejdstid: 37 timer om ugen. Grundet intensiverede borgerforløb, vil der være behov for terapeuter i tidsrummet 7.00-19.30 på alle ugens dage. (Har du særlige ønsker til ugentlig arbejdstid og arbejdstidspunkter, er du velkommen til at anføre det i ansøgningen eller til ansættelsessamtalen. Så vil vi se, om de kan imødekommes).

Transport: Der er gode offentlige transportforbindelser.

Parkering: Der er gratis parkeringspladser lige ved arbejdspladsen.

Om ansættelsesprocessen
Vi ønsker stillingen besat hurtigt muligt – gerne pr. 1. december

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Korsgaard på 2916 7169, hvis du har nogen spørgsmål.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedlægge CV og relevante uddannelsesbeviser

Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober 2019

Vores hverdag handler om mennesker
Se mere på vores-hverdag.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • København NV
  • Fredag den 25. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i København NV over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0