Ergoterapeut eller fysioterapeut til Distriktspsykiatrien i Køge ved Psykiatrien Øst.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Vi er i DistriktsPsykiatrien Køge i færd med at udbygge vores FACT-teams og opnormerer derfor nu med en ergoterapeut eller en fysioterapeut, som vi søger per 1. maj, 37 timer/uge.

Dit arbejde bliver i fællesskab med dine team-kollegaer i FACT-team Greve-Solrød at fungere som klinisk-kontaktperson for en række komplekse, individuelle, ambulante patientforløb i samarbejde med en læge, evt. en psykolog og andre tværfaglige.

Opgaven består i alt fra deltagelse i daglige board-møder, behandlingskonferencer, jævnlig udekørende funktion efter fast plan, individuelle og fælles patientsamtaler, videokonsultationer, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, forsamtaler med nyhenviste, pårørendesamtaler og gruppedeltagelse. Opgaven er omfattende, udfordrende og udviklende.

Du skal endvidere have kørekort – vi leverer bilen.

Da arbejdet foregår i FACT-team skal du være tværfagligt orienteret, sparre og kommunikere problemløsende, positivt og konstruktivt.

Vi søger:

En veluddannet ergoterapeut eller fysioterapeut, helst med erfaring fra psykiatrien og med ubetinget lyst til at sætte sin faglighed i spil og udbygge egen faglige identitet i samarbejde med andre faggrupper i vores afsnit.

Vi tilbyder:

  • Masser af faglige udviklingsmuligheder

  • Relevante kurser og uddannelser

  • Både fælles- og lokal introduktion til alle væsentlige områder

  • Tværfaglig supervision


Vi værner om et godt, trygt og humørfyldt arbejdsmiljø med fokus på opgaveløsningen. Det er når vi har succes med at løse opgaven, at vi får tilfredse og glade medarbejdere.

Recovery-tankerne vokser og udvikler sig hele tiden hos os. Du skal have talent for respektfuld kommunikation og samarbejde og kunne udtrykke håb, optimisme og finde løsninger i tæt samarbejde med patienten.

Om afsnittet:

DistriktsPsykiatrien Køge, som ligger på Sygehusvej centralt i Køge, består af 3 FACT-teams og et OPUS-team alle med base i Køge, samlet set med over 40 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, sosu-assistent, pædagog, lægesekretærer, fysioterapeut, ergoterapeut og socialrådgivere.

Her udreder og behandler vi fortrinsvis borgere, der lider af psykose, svær affektive lidelse eller personlighedsforstyrrelse, hvor der er brug for en grundig og tværfaglig udrednings- og behandlingsindsats.

Hertil har vi udviklet et særligt behandlingsprogram til borgere med PTSD-lidelse og ADHD-lidelse, ligesom vi har udviklet et speciale i udredning af grundlæggende udviklingsforstyrrelser (autisme-området).

Den samlede Distriktspsykiatri i Køge har et større gruppeprogram, pakkeforløb og regionsfunktioner.

Der kan læses mere om Psykiatrien i Region Sjælland og Psykiatrien Øst på www.regionsjaelland.dk

Yderligere oplysninger:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne og måske et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Jens Lysgaard Jørgensen på mail: [email protected] .

Ansøgningsfrist: 1. marts 2022

Samtaler forventes afviklet i uge 10, tirsdag den 8. marts 2022

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi under en evt. personlig samtale vil bede om 2 referencer fra ledere på tidligere arbejdspladser.

Psykiatrien Øst er røgfri for personale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Køge
  • Tirsdag den 01. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Køge over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1