Underviser med stærke kompetencer inden for hjerneskade- og hjernerystelsesramte søges til CSV Kolding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Kan du planlægge og eksekvere undervisning for voksne med en skade på hjernen? Har du kompetencer inden for det neuropædagogiske felt og erfaring med psyko-social rehabilitering? I så fald er du muligvis lige netop den barselsvikar, vi søger til CSV’s afdeling for Voksenspecialundervisning.

CSV, Center for Specialundervisning og Rådgivning til Unge og Voksne henvender sig til borgere med særlige undervisningsbehov i Kolding og Fredericia Kommuner. Vi er organisatorisk en del af "Ungeområdet" og forankret i Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen.

Vores undervisningstilbud målrettet voksne med erhvervet hjerneskade og hjernerystelsesramte spiller en central rolle i den samlede rehabiliterings- og beskæftigelsesindsats på hjerneskadeområdet.

Vi har tilbud om specialundervisning for voksne med lette til middelsvære kognitive, følelsesmæssige, sociale og fysiske følger efter en erhvervet hjerneskade og hjernerystelse.

Om jobbet

Undervisningen foregår på mindre hold af ca. 5-8 kursister og tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte kursists behov.

Vi arbejder med afsæt i det neuropædagogiske felt, hvor formålet med undervisningen er, at den enkelte kursist udvikler kompetencer, kompenserende strategier og redskaber til hverdagen. Dette så muligheden for aktiv deltagelse i samfundslivet, beskæftigelse eller videre uddannelse øges.

Fælles for alle hold er den psyko-sociale rehabilitering. Her arbejdes med erkendelse og accept og det at leve med forandringer og mestre sin nye livssituation.

Endvidere arbejder vi i undervisningen blandt andet med hukommelse og koncentration, sproglige færdigheder, fysiske og motoriske færdigheder, energiforvaltning, planlægning, strukturering og overblik i hverdagen mm.

Vi bruger eksempelvis elementer som kreativt værksted, yoga, køkken mv. som metode til at arbejde med den enkeltes rehabilitering.

I dagligdagen arbejder vi tæt sammen med vores øvrige kolleger på CSV. Vores neuropsykolog, tale-, syns-, høre- og IKT-konsulenter er ofte en del af den tværfaglige indsats og således tætte interne samarbejdspartnere, hvilket især på hjernerystelsesområdet kan have stor betydning for den enkelte borger.

CSV er en del af en sammenhængende kommunal indsats, der går på tværs af forvaltninger. Vi bidrager til borgerens rehabiliteringsforløb og arbejder tæt sammen med eksempelvis Støttecenter Cortex, Træning & rehabilitering, Center for senhjerneskade og jobcentre.

Om dig

Du har en baggrund som underviser, ergoterapeut eller lignende erfaring eller uddannelse og har enten erfaring med specialundervisning af målgruppen eller rehabilitering af hjerneskaderamte i fase 3 eller 4.

Vi forventer, at du:

  • selvstændigt kan tilrettelægge og gennemføre kompenserende specialundervisning på hold
  • er sikker i den skriftlige dokumentation i forhold til undervisningsplaner, evalueringer og statusbeskrivelser
  • har lyst til udvikling og trives med forandringer, da både vores hverdag og holdudbud kontinuerligt tilpasses samfundets og vores borgeres behov
  • er iderig og bidrager innovativt til både den enkelte borgers rehabiliteringsforløb og CSV’s udvikling af tilbud
  • har stærke samarbejdsevner og har øje for, hvad der skal til for at sikre en sammenhængende og koordineret indsats internt og på tværs i kommune/region

Som person evner du at arbejde struktureret og bevare overblikket. Du er anerkendende og empatisk i dit møde med borgeren – og er i stand til både at være tålmodig, lyttende og samtidig facilitere den svære samtale. Det kræver stærke relationelle færdigheder både i forhold til borgeren og samarbejdspartnere.

Om os

Du vil blive en del af et kompetent team på i alt fem undervisere samt en fagkonsulent. Vi er optaget af, at vi med forskellige fagkompetencer giver mulighed for at tilbyde en velkoordineret, sammenhængende og dybdegående indsats.

Vi tilbyder et job på en spændende og alsidig arbejdsplads med dygtige og højt specialiserede medarbejdere i et hus, der brænder for at skabe de gode løsninger for og med borgere med funktionsnedsættelser.

Vi vægter faglig sparring, supervision, samarbejde og gensidig hjælpsomhed højt, da vi ser det som vigtige elementer i hverdagen. Samtidigt går vi ikke af vejen for et godt grin.

Løn og ansættelse

  • Der er tale om et barselsvikariat på 30 timer om ugen
  • Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst
  • Ansøgningsfrist er torsdag d. 15. februar kl.23.59
  • Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 22. februar
  • Tiltrædelse den 1. april 2023


Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om CSV og vores Voksenspecialundervisning på vores hjemmeside www.csv.dk.

For flere oplysninger er du velkommen til at ringe til vicecenterleder Line Juhl på tlf.: 21 66 98 19 (Send evt. en sms, og der ringes tilbage) eller fagkonsulent Christina Vibe Utzon på tlf.: 51 43 73 45

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=00283d6a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Kolding
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 3
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
2. september 2024 1
1. september 2024 1