Ergoterapeut til bosted på specialområdet i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Botilbuddene Boligerne på Skovstien og Vingen

Borgere med udviklingshandicaps er i fokus på Vingen, som er et blivende bosted for voksne, og på Boligerne på Skovstien, som er et midlertidigt botilbud til unge. Begge steder vil vi gerne have flere ergoterapeuter ansat, da vi i gang med en massiv satsning på metoder og faglighed. Derfor søger vi to ergoterapeuter begge steder.

På Vingen mangler vi
  • en fastansat ergoterapeut 33-37 timer om ugen og
  • en barselsvikar på 37 timer.

På Skovstien mangler vi
  • vi en fastansat ergoterapeut på 33-35 timer og
  • en barselsvikar på 35 timer.


Begge barselsvikariater er med mulighed for forlængelse.

Vi har igennem nogle år inviteret en ny faggruppe indenfor – ergoterapeuterne. Vi har ansat ergo’er med iværksættergen, som i fællesskab, på tværs af Bocentret, og i de enkelte afdelinger er foregangsmænd i arbejdet med at definere, hvad ergoterapi betyder på specialområdet og for den enkelte borger. Dette rækker også uden for Bocentret, idet ergoterapeuter fra Bocentret har spillet en aktiv rolle i at stifte Ergoterapifagligt Selskab for Udviklingshæmning og Udviklingsforstyrrelser.

Så er du en teamspiller og har udvikling i blikket – både for borgerne, for fagligheden og for dit fag på et nyt område, så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Udvikling, metodisk fagligt arbejde og samarbejde er bærende elementer på begge botilbud i den kommende tid. Du skal derfor have lyst til at arbejde med din faglighed, være en teamspiller, have robusthed og sans for at navigere i en uforudsigelige hverdag. Dette skal du kombinere med evne til ærligt samvær med borgerne, med selvstændighed som gennemgående præmis.

Dine kollegaer er en god blanding af forskellige faggrupper, som arbejder tværfagligt. Vi arbejder med at forankre den anerkendende tilgang som fælles forståelse og fælles sprog i vores virke. Tegn til tale og billedstøttet kommunikation er en del af vores fælles værktøjskasse, som vi også bruger flittigt og vi arbejder målrettet med at finde den rette kommunikationsform for den enkelte.

Sådan arbejder vi


Du bliver kontaktperson for nogle borgere, og det bliver din opgave i samarbejde med dine kolleger at sikre, at de får den bedste helhedsorienterede indsats. Vi arbejder aktivt med vores metodekatalog og anvender ADL-taxonomi og Sanseprofilen, samt andre ergoterapeutiske redskaber hvor det er relevant. Du skal være en teamspiller, kunne arbejde systematisk og reflekteret med mål og metoder, og ligesom os være optaget af effekten og dokumentationen af de resultater, som vi skaber sammen med borgeren.

Omsorgsopgaven – at modtage hjælp til personlig pleje og hygiejne – er vigtig for nogle af borgerne, så det skal du kunne gå til med indlevelse og værdighed, og være afklaret omkring. Prøv at læse her i Socialpædagogen uge 34, hvordan også det at skrifte en ble kan ses som en pædagogisk/terapeutisk mulighed for at skabe en relation og en øget selvstændighed.

Du kommer også til at arbejde med totalkommunikation og med at sikre at borgeren har mulighed for nuanceret kommunikation i hverdagen – evt. med velfærdsteknologiske hjælpemidler.

Sidst men ikke mindst skal du være indstillet på at samarbejde med vores ergoterapeut studerende, hvor første hold starter på Bocentret til november.

Hvor og hvornår?


Du kommer til at kende tilbuddets rytme både dag og aften, for arbejdstiderne skifter.
Du kommer også til at arbejde hver anden weekend og på helligdagene, som vi deles om.
Du ansættes på Bocenter for unge og voksne med særlige behov med fortrinsvis tjenestested på Boligerne på Skovstien, som ligger grønt i udkanten af Store Dyrehave i Hillerød

Er det dig?


Kan du møde borgerne med anerkendelse, er observerende, analytisk og er nysgerrig på borgerne, deres udviklingsmuligheder og livshistorie, så søg flere oplysninger på vores hjemmeside

Eller ring til afdelingsleder Gitte Wikke på telefon 72 32 61 12 og få en snak.

Frist


Vi skal have din ansøgning og CV senest 27. oktober.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Er du studerende med vinterafslutning, kan du evt. ansættes som omsorgsmedhjælper, indtil du har dit eksamensbevis i hus.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Nordsjælland
  • Tirsdag den 26. oktober 2021

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Nordsjælland

    Børnenes ergoterapeut i [xxxxx] søges! Du får stor variation i opgaverne, og frie rammer til planlægning og udførsel.Du har forløb med børn fra 0-18 år med mange forskellige udfordringer .
    • Ergoterapeut
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Fredensborg

    Følstruphusene Hus 1-2, danner rammen om 20 borgeres liv i alderen 28 år til 89 år. Borgerne har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. De bor i egne lejligheder, men der er også fælles stu..
    • Ergoterapeut
    • Fredensborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 6
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7