Vikarstilling: Dygtig ergoterapeut vikar til Sundhedscenter Espens Vænge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Dygtig ergoterapeut vikar søges til Sundhedscenter Espens Vænge, Høje Taastrup Kommune.
  • Et barselsvikariat, 34 timer med opgaver indenfor håndkirurgi, ryg og geriatri, herunder også ADL- og hjælpemiddelvurderinger.


Tiltrædelse den 2.1 2020

Sundhedscenter Espens Vænge…
… varetager alle opgaverne i Høje Taastrup Kommune inden for bl.a. træning efter sundheds- og serviceloven, forløbsprogrammer, sundhedsfremmende og forebyggende tilbud til borgerne samt vederlagsfri fysioterapi. Udover vores base på Espens Vænge har vi en mindre og velfungerende træningsenhed på Torstorp pleje og rehabiliteringscenter.

På Espens Vænge møder du hver morgen ind til et hus der summer af liv, og hvor stemningen er positiv og tonen frisk. Faciliteterne er lyse og indbyder til aktivitet, og borgerne er glade for at komme i huset. Du har mange kollegaer, der samarbejder på kryds og tværs selvom de tilhører mange forskellige faggrupper, og selv i pressede perioder vil du opleve fleksibilitet og kollegialt sammenhold.

Som ergoterapeut hos os vil du have mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi lægger vægt på at tilbyde borgerne det bedst mulige tilbud, hvilket bl.a. kræver høj grad af faglighed og vidensdeling samt videreuddannelse. Vi stræber efter at skabe et miljø, der giver mulighed for nytænkning og kreativitet når opgaverne skal løses.

Vi søger…
… en fagligt dygtig ergoterapeut, gerne med erfaring indenfor håndkirurgi, ryg og geriatri samt FOTT og AMPS-uddannelse. Du er engageret og professionel med sans for både etik og samarbejde. Du er fleksibel og klar til at træde ind på et hold, hvor vi hjælper hinanden, når det brænder på.
Har du erfaring og interesse inden for ovenstående og lyst til at sætte dit eget personlige præg på stedet og bidrage til fortsat udvikling af disse områder, så send din ansøgning.

Sidst men ikke mindst er du åben, imødekommende og klar til at sætte din personlighed i spil, både i den direkte borgerkontakt, og når der grines med kollegerne over frokosten.

Kørekort forventes.

Er du interesseret…
…kan du kontakte daglig leder, Lena Teglhus Olsen på 43 35 24 89 eller 51 56 70 73, for at høre mere.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest søndag den 10.11.2019
Stillingen skal søges via www.htk.dk under ”job”. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler på Sundhedscenter Espens Vænge fredag den 22.11 2019 og anden samtale den 27.11 2019

Høje Taastrup Kommune…
…tilbyder en række fordele til deres medarbejdere som f.eks. en gratis sundhedsordning. Du kan læse mere om Høje Taastrup Kommune på www.htk.dk og om Sundhedscenter Espens Vænge på www.espensvaenge.htk.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Taastrup
  • Søndag den 10. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som ergoterapeuter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte ergoterapeut i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal ergoterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte ergoterapeuter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som ergoterapeuter
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1