Rekrutteringsfirma

Finance Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Fibertex Personal Care har en markant markedsposition, innovative produkter og et stærkt brand, som fortsat skal udbygges og forstærkes world wide. Virksomhedens mangeårige succes bygger bl.a. på en stærk leveringsevne via løbende investeringer i en moderne maskinpark med stor kapacitet – strategisk placeret i de kernemarkeder, som virksomheden betjener. Og for at sikre den fortsatte vækst er der brug for en profil, der i tæt samarbejde med såvel Group CFO, Finance-afdelingen som datterselskaberne udenfor DK kan understøtte og påvirke den strategiske udvikling af virksomheden som en solid international og professionel aktør. Stillingen er med reference til Group CFO og er fysisk placeret på hovedkontoret i Aalborg.

Du balancerer tal, mennesker og en forretning i vækst
Som Finance Manager får du ansvaret for hele regnskabsdelen i Fibertex Personal Care. Det indbefatter overordnet ansvar for, at Finance-afdelingen (8 personer inklusive dig) fungerer optimalt og leverer en forretningsorienteret, pålidelig og nærværende support og rapportering på tværs af den internationale organisation.

Dine primære opgaver er:

Rapportering

  • Udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
  • Konsolidering af koncernregnskab
  • Udarbejdelse af diverse ad hoc analyser og nøgletalsrapporteringer

Ledelse af økonomi

  • Opfølgning på debitor- og kreditorbogholderi i datterselskaberne
  • Business controlling på tværs af den globale organisation
  • Drive optimeringsprojekter, herunder sikre løbende optimering af processer og arbejdsgange
  • I samarbejde med koncernens øvrige Finance Managers (datterselskaber) sikre, at koncernens bogholderiprocedurer overholder vedtagne standarder og normer globalt

Ledelse af afdelingen

  • Daglig ledelse og udvikling af løn- og finansbogholderi, Business Controlling samt receptionen (Aalborg) med fokus på god trivsel, aktivt og nærværende team-samarbejde samt individuel og fælles succes

Support

  • Assistere Group CFO i diverse tværorganisatoriske initiativer og projekter

Din succes i funktionen afhænger især af din evne til at blive en aktiv del af kulturen, samtidig med at du synligt tager ejerskab og udviser lederskab gennem en høj grad af tillid, nærvær og aktiv involvering af såvel Group CFO, afdelingen som dine kolleger og samarbejdspartnere i datterselskaberne.

Stærk økonomisk leder og ”spillende træner”
Vi leder efter en stærk økonomisk profil med ledererfaring – enten fra en lignende stilling i en større virksomhed eller som ledende revisor i et af de større revisionshuse. Du har en solid forretnings- og organisationsforståelse og formår at anvende det aktivt i dagligdagen, som er præget af mange forskellige opgaver, problemstillinger og interne samarbejdsrelationer. Din regnskabsmæssige værktøjskasse er omfangsrig – og tæller alt fra dagligt bogholderi, business controlling til konsolidering af årsregnskaber samt diverse ledelsesrapporteringer. Og har du erfaring med datterselskaber, gerne i et internationalt setup, og/eller fra en produktionsvirksomhed, er det en klar fordel.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud., cand.merc.økonomistyring eller tilsvarende. Du kan begå dig på engelsk i såvel skrift som tale og er ikke bange for at kaste dig ud i en dialog med dine kolleger i Malaysia, USA og Tyskland. It-mæssigt er du superbruger af MS Office-pakken, især Excel, og har solid erfaring med ERP-systemer.

Som person er du den naturlige ”spillende træner” og dygtige ”ledelseshåndværker”, der går forrest, sætter tydelig retning, skaber ejerskab og følgeskab og spiller teamet stærkt til fælles succes. Du er dygtig til tal og til mennesker. Desuden er du kendetegnet ved at være en god formidler og analytisk stærk, hvilket gør, at du formår at gøre det komplekse simpelt.

Ægte kultur med højt til loftet
I rollen som Finance Manager bliver du del af en ambitiøs og visionær international virksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit aftryk på den fremadrettede rapportering, organisering og internationalisering af økonomifunktionen. Du bliver del af et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stor frihed under ansvar, faglig innovation og udvikling samt et solidt socialt fællesskab, der tager udgangspunkt i en flad organisationsstruktur med højt til loftet samt en uformel og familiær tone. En kultur, der er ægte og hvor alle møder hinanden i øjenhøjde og med naturlig respekt; uanset rolle og baggrund. Kort fortalt et rigtigt spændende job med rig mulighed for faglige og ledelsesmæssige udfordringer, der kan danne grundlag for en inspirerende karriere!

Arbejdssted: Aalborg


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Aalborg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 11
10. september 2024 9
9. september 2024 10
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 8
24. august 2024 8
23. august 2024 8
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6

Værd at vide når du søger job som finansmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!