Rekrutteringsfirma

m&a & corporate finance analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en strategisk finansiel analytiker med erfaring inden for M&A samt køb og salg af fast ejendom? Trives du i en rolle, hvor du har ansvar for at sikre høj kvalitet i et spændende, tempofyldt miljø med mange stakeholders? Og har du lyst til at blive en del af en nyskabende virksomhed inden for ejendomsbranchen?

1927 Estate søger en analytisk og ambitiøs M&A & Corporate Finance Analyst, som vil få sin daglige gang på hovedkontoret i Aarhus. I stillingen vil du få stor berøringsflade med forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt, og du vil være et centralt omdrejningspunkt ift. at sikre høj faglig kvalitet i projekterne både på tværs af forretningen, men også ud mod 1927 Estates eksterne samarbejdspartnere.

Ud over udviklingsdirektøren og den juridiske chef, som du vil referere til, består udviklingsteamet i dag af 13 dygtige og passionerede kolleger, herunder advokater og advokatsekretærer samt syv udviklere med forskellige faglige baggrunde som f.eks. arkitekt, ingeniør, håndværksfag og anden teknisk uddannelsesmæssig baggrund.

ansvarsområder


Dit primære ansvarsområde bliver at yde specialiseret strategisk og finansiel rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom – både som selskabs- og aktiv handel og til både interne og eksterne samarbejdspartnere. Herunder vil du have det overordnede ansvar for budgetsimulering samt for at sikre økonomisk og regnskabsteknisk due diligence på forskellige projekter i forbindelse med køb og salg af fast ejendom.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil desuden omfatte:
- Bistå udviklingsteamet med datagrundlag og budgetudarbejdelse
- Analyse af områder, byggepriser og lejepriser
- Kommercielt ansvar i forbindelse med udarbejdelse af oplæg til strategisk og finansielt præsentationsmateriale samt materiale til M&A-processer
- Analyse og værdiansættelse af ejendomsaktiver, porteføljer og ejendomsselskaber og på den baggrund udarbejde materiale til såvel intern som ekstern brug
- Identificering og evaluering af markedsaktører

Eftersom du i denne rolle får lov at komme med helt fra begyndelsen på nye projekter, vil du også skulle bistå med indstillinger til gatemøder i forbindelse med opstart.
Da stillingen er nyoprettet, vil du desuden have gode muligheder for at præge rollen løbende og have stor medindflydelse på dine egne opgaver.

kvalifikationer


Vi forestiller os, at du har en relevant finansiel uddannelse som f.eks. cand.merc., cand.polit., HD eller lignende samt min. 4 års erfaring med specialiseret strategisk og finansiel rådgivning inden for fast ejendom.

Derudover opfylder du følgende kvalifikationer:
- Erfaring med M&A samt et kommercielt mindset
- Indgående kendskab til Excel. Kendskab til Power-BI er en fordel
- Flydende på dansk og engelsk både i skrift og i tale
- Gode kommunikationsevner og evne til at formidle komplekse problemstillinger både klart og i øjenhøjde til en bred gruppe fagfolk og stakeholders

Som person er du imødekommende, udadvendt og god til at skabe relationer. Du har et kommercielt mindset og formår at sætte dig ind i potentielle købere og sælgeres tanker, hvilket gør dig til en yderst kompetent strategisk rådgiver på dit område.

Du kendetegnes ved, at du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, men du formår samtidig at bevare overblikket i en omskiftelig hverdag og kan skære igennem, når det kræves. Derudover ser du dig selv passe godt ind i en virksomhed præget af en iværksætterånd, hvor omgangstonen er uformel og kræver, at du er i besiddelse af en stor portion humor.

om 1927 Estate


1927 Estate er et dansk markedsorienteret areal- og ejendomsudviklingsselskab med hovedkontor i Risskov. De udvikler attraktive rækkehuse og etageejendomme i større danske byer i samarbejde med danske og internationale institutionelle og industrielle investorer.

1927 Estate er en familieejet virksomhed, der i over 90 år har haft tilknytning til ejendomsmarkedet. I dag er fjerde generation godt integreret, og virksomheden drives i samarbejde med nye kræfter, der trådte ind i ejerkredsen og ledelsen i 2019.

Hos 1927 Estate ønsker man at udvise mod og udfordre eksisterende brancheprocesser og -standarder med fokus på at implementere nye værdiskabende teknologier, herunder at være på forkant med miljø-, klima- og bæredygtighedstiltag.

rekrutteringsprocessen


randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af 1927 Estate, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte juniorkonsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502 eller Sourcing Partner Camilla Hansen på tlf. 4880 7485.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • BDO søger rådgiver til BDO Legal’s privatretsteam

    Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus eller København i landets måske største privatretsafdeling, hvor du møder ind til inkluderende, hjælpsomme og (synes vi selv) ret sjove kolleger. Med di..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Finance Business Partner

    You will join R&D Finance, which is part of Group Financial Performance. We are responsible for Finance Business partnering towards the [xxxxx] R&D that are responsible for developing products and..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4