Risikoanalytiker til Økonomi & Data i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Risikoanalytiker til Økonomi & Data i Topdanmark

Vi søger en risikoanalytiker, som har lyst til at beskæftige sig med kvalitative såvel som kvantitative aspekter af risikostyringen indenfor skades- og livsforsikring.

Som risikoanalytiker bliver du del af et mindre team på 5 medarbejdere i Risikostyring i 2. forsvarslinje i Topdanmark. Afdelingen har ansvaret for risikorapportering internt og eksternt og er ansvarlig for at have det samlede overblik over koncernens risici ved at gennemgå, overvåge, måle samt rapportere på disse.

Risikostyring er en del af Økonomi og Data. Området understøtter den forretningsmæssige udvikling i divisioner og serviceområder på tværs af organisationen og gør Topdanmark mere datadrevet. Du kan se meget mere om Topdanmark på www.Topdanmark.com

Dine opgaver

Sammen med de øvrige medarbejdere kommer du til at varetage en central rolle i forbindelse med overvågningen af forsikringsrisici.

Konkret betyder det, at du skal:

  • Udarbejde risikovurderinger, kontroller og analyser
  • Bidrage til risikostyringen i tværgående processer
  • Bidrage til koncernens governance dokumenter på risikostyring
  • Deltage i videreudviklingen af processen for identifikation og rapportering af risici

Du vil få ansvaret for eget område og samtidig deltage aktivt i afdelingens tværgående opgaver. Der vil være rig mulighed for at præge egne opgaver, og du skal samarbejde på tværs af hele forretningen omkring risikoidentifikation samt rapportere og formidle viden om risici og risikobilledet på flere organisatoriske niveauer.

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse indenfor økonomi og/eller finansiering med erfaring fra lignende stilling i den finansielle sektor. Kendskab til Solvens II regelsættet vil være en fordel. Du har interesse for og motiveres af analysearbejde, kontroller og rapporteringer.

Du har gåpåmod, er udadvendt og tager ansvar for både proces og resultater i opgaveløsningen. Du er åben og nysgerrig, har en positiv tilgang og er ikke bange for at stille spørgsmål. Samtidig føler du dig motiveret af mange forskelligartede både drifts- og udviklingsopgaver. Du skal trives med faste deadlines og samarbejde på flere organisatoriske niveauer.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder for Risikostyring Hanne S. Paulsen på telefon 2148 6213.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 7. marts, 2022.

Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

  • Debitorspecialist til international virksomhed

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig at være medansvarlig for opbygningen af AR-processer i et nyopstartet Shared Service Center? Har du solid erfaring med Account Receivables? Kan du arbejde projekt- og samarbejdsorienteret? Så er det nok lige dig, vi søger!
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Seniorprivatrådgiver til Internationale privatkund...

    Vil du være med til at passe godt på vores kunder, imens de er bosat i udlandet? Brænder du for at skabe den helt særlige kundeoplevelse og løsning? Så er du måske vores nye kollega i International..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1