Ny eller erfaren erhvervsrådgiver til [xxxxx] i Billund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

I Vestjysk Bank arbejder vi hver dag på at gøre en forskel for vores kunder. Så enkelt kan det siges! Er det noget du har lyst til? Hvis det er, så mangler vi en nærværende erhvervsrådgiver, der har lyst til at drive, udvikle og øge sin kundeportefølje.

Jobbet

Der er tale om et job, hvor vi designer kundeportefølje ud fra dine kompetencer. Så sidder du med et ønske om at bliver erhvervsrådgiver, er forholdsvis ny erhvervsrådgiver eller en erfaren erhvervsrådgiver, har vi en plads til dig.

Der er stor indflydelse på egen arbejdsdag, og med mulighed for overtagelse af bestående kundeportefølje samt at udvikle faglige og personlige kompetencer. For at opnå succes i jobbet skal du være med til at; udvikle bestående kundeportefølje og aktivt deltage i at opsøge og tiltrække nye erhvervskunder, være synlig i relevante netværk, og formå at give en nærværende og kompetent rådgivning.

Jobbet inkluderer, at du:

  • har ansvaret for opbygning og udvikling af din egen kundeportefølje med små og mellemstore erhvervskunder, hvilket indebærer at fastlægge strategi og handlingsplaner for kundeportefølje

  • via din proaktive natur skal være med til at identificere potentielle nye kunder

  • skal sikre en sund kreditmæssig udvikling i kundeporteføljen

  • skal sikre, at dine kunder oplever dig professionel og som et "helt menneske"

  • som ny erhvervsrådgiver vil deltage på diverse kurser og uddannelser


Vi forestiller os, at du…

… enten allerede er en erfaren erhvervsrådgiver med stærke faglige kompetencer og med en stærk evne til at skabe relationer og gode forretninger. Eller en ny, eller forholdsvis ny erhvervsrådgiver med mod på nye udfordringer og en lyst til at udvikle dine personlige og faglige kompetencer.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er veluddannet og hvor et godt netværk er en fordel

  • skaber overblik ved personlig planlægning

  • er resultat- og teamorienteret

  • trives i et job i et dynamisk miljø og med en uformel omgangstone


Som person er du engageret, holdspiller med en positiv og proaktiv holdning til forandringer. Du trives godt i et dynamisk og kundeorienteret arbejdsmiljø, hvor fokus er på den nærværende dialog og den gode løsning. Og så bidrager du til den gode stemning og det gode kollegiale sammenhold.

Vi tilbyder

En spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en afdeling, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, åbenhed, godt humør og godt kollegialt sammenhold. Din hverdag vil blive præget af højt tempo, men også af en høj grad af fleksibilitet, i et stærkt fagligt miljø, hvor ambitionsniveauet er højt, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Vestjysk Bank er en spændende og agil organisation, hvor vi fortsat arbejder på at blive ”Danmarks stærkeste lokalbank”, derfor har vi et konstant fokus på at sikre optimale rammer for trivsel og udvikling.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Spørg endelig…

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte erhvervskundedirektør, Flemming Brandt Vesth på 76 50 09 63 eller [email protected]

Kan du se dig selv som en del af vores team, ser vi frem til at høre fra dig snarest. Vi afholder samtaler løbende, og ansætter når den rigtige kandidat er fundet, så søg hurtigt! Brug knappen ”Søg jobbet” herunder.

Du kan læse mere om Vestjysk Bank på www.vestjyskbank.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1