Rekrutteringsfirma

Virksomhedsrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Vil du være landbrugskundens bedste sparringspartner? Kan du se tingene med friske øjne, kan du skabe forandring og resultater, og har du evnen til at arbejde med mennesker? Så har vi brug for DIG!

Du får en nøglerolle i SAGRO Økonomi & Strategi, som dagligt rådgiver 1.500 danske landmænd om økonomi og strategi. Kunderne har balancer op til 400 mio. kr., men det er de færreste, der har ansat en økonomichef, forretningsudvikler eller HR-ansvarlig. Derfor skal du være med til at udfylde disse roller med viden, lyst og engagement, der skaber resultater hos kunden.

Som virksomhedsrådgiver bliver det dit ansvar at sætte dig ind i kundens situation, kaste lys på fremtidsmulighederne og drive den optimale løsning ud af situationen. Måske skal du have løst den gordiske knude med generationsskifte, gennemføre en ændring af ejerform, udvikle og optimere forretningen hos kunderne eller hjælpe de kunder videre i livet, som skal videre.

Du arbejder med udgangspunkt fra kontoret i Billund, men sikrer dig, at du altid er til rådighed og nærværende for dine kunder, så en større del af din tid er du derfor ude hos de kunder, du løser opgaver for. Du rådgiver og følger kunden løbende i processen, og arbejder undervejs tæt sammen med advokat, revisor, forsikringsselskab, bank og andre interessenter. Du har et bagland af specialister på blandt andet skat og virksomhedsomdannelse, som du kan involvere efter behov. Du sikrer dig et godt samarbejde med driftsøkonomerne, som har den løbende kontakt til kunderne, og derfor kan være igangsætter for nye opgaver.

Forventninger til dig
Du skal have en økonomisk uddannelse, solide ledelsesmæssige værktøjer og forståelse for forretningsudvikling. Har du erfaring med generationsskifter og ejerformer, er det en fordel. Din erfaring kan du have fra forskellige brancher, men det er en stor fordel, hvis du gennem tidligere jobs har haft berøring med landbrug.

Stillingen er målrettet en rådgiver i fronten, men hvis du har knap så meget erfaring, kan du lære de sidste tricks, inden du bliver sluppet løs. Det er et krav, at du er en super kollega, der hjælper i modvind og medvind. Hos SAGRO skal det være sjovt at gå på job, og derfor skal du kunne indgå i teamet og bidrage på din måde. Der er sikkert nogle, der er klogere, men SAGROs fightervilje, engagement og samarbejde betyder, at konkurrenterne skal stå tidligt op for at vinde. Og det skal ikke være en hemmelighed, at SAGRO vil være de bedste, og kæmper for det hver dag!

SAGRO tilbyder
Et spændende og selvstændigt job hvor du grundlæggende selv kan sammensætte din hverdag, bare du leverer det, som kunderne forventer. Du tilbydes derfor en arbejdsplads med meget frie rammer og stor fleksibilitet. Du bliver en del af en organisation, som hjælper hinanden med sparring og specialer, og som stiller krav til din fortsatte udvikling og uddannelse. Der laves løbende vidensdeling mellem virksomhedsrådgiverne på tværs af rådgivningshusene.

Om SAGRO
SAGRO er landets største rådgivningsselskab med ca. 475 medarbejdere, der servicerer kunder i landbruget og det øvrige erhvervsliv. I rådgivningshuse i Holstebro, Herning, Billund og Esbjerg er der højt kvalificerede rådgivere inden for alle landbrugsmæssige og erhvervsmæssige forhold.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1