Studentermedhjælper til Finans

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Brabrand

Er du studerende og klar til at prøve dig selv af i en virksomhed, der arbejder med den grønne omstilling? Så er du måske vores nye studentermedhjælper, der kan træde til i morgen.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. Vores ambition er at være førende inden for den grønne omstilling og holde os ajour med nyeste viden. Vi blev et selskab pr. 1. januar 2020 og er i gang med at opbygge en stærk finans afdeling. Vi søger en studentermedhjælper, der har lyst til at arbejde med økonomi i en innovativ driftsvirksomhed.

I stillingen som studentermedhjælper bliver du en integreret del af Finans, der hører under Staben og som består af 12 medarbejdere. Finans varetager opgaver med bogholderi, controlling, analyse og afrapportering. Du vil således komme til at sparre med folk med en økonomisk baggrund og referere til lederen for Finans.

Dine opgaver
Du bliver en del af den daglige drift og får erfaring med bredden inden for fagområdet samt arbejdet med et nyligt implementeret økonomisystem.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med følgende økonomi opgaver:
  • Vedligehold og opdatering af dataark
  • Opdatering af rapporter til ledelsesrapportering
  • Kvalitetssikring af data
  • Assistere med oprettelse af medarbejdere, brugeradgange mv.
  • Klargøre anlægskartoteket til migrering
  • Ad hoc opgaver

Stillingen er på ca. 8-10 timer ugentligt, men kan variere efter behov.

Din profil
Vi søger en nysgerrig og engageret studentermedhjælper, der kan bidrage til implementering af vores nye økonomisystem i AffaldVarme Aarhus samt hjælpe med vedligehold og opdatering af data. Du har en økonomisk baggrund med flair for at arbejde i IT systemer, herunder excel.

Som person spreder du god energi i hverdagen. Du er vant til at arbejde selvstændigt og sætter samtidig pris på samarbejde og faglig sparring med dine kolleger. Du arbejder struktureret og seriøst med dine arbejdsopgaver – også med rutineopgaver.
Studiejob hos AffaldVarme Aarhus
Vi tilbyder et spændende og udfordrende studiejob, hvor du får muligheden for at bidrage til fremtidens grønne omstilling. AffaldVarme Aarhus er en af frontløberne blandt de store varmeforsyninger, når det gælder næste generations varmeforsyning. Allerede nu er brugen af kul og olie stort set udfaset på vores kraftvarmeværker, og vi bruger halm, træpiller og affald i stedet. Vi har de brændselsfrie energikilder i sigtekornet og er ved at undersøge, om f.eks. geotermi kan blive én af de vedvarende energikilder i fremtidens aarhusianske fjernvarme.

Vil du være en del af den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os hurtigst muligt og senest den 18. august 2021. Vi kalder løbende ind til samtaler og tager jobbet ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Studiejobbet forventes at starte hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR partner Tora Krogh Thisen på 4185 5921 (træffes ikke i ugerne 29+30+31).

Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 2 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Ansøg

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Brabrand
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

  • BDO søger rådgiver til BDO Legal’s privatretsteam

    Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus eller København i landets måske største privatretsafdeling, hvor du møder ind til inkluderende, hjælpsomme og (synes vi selv) ret sjove kolleger. Med di..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Finance Business Partner

    You will join R&D Finance, which is part of Group Financial Performance. We are responsible for Finance Business partnering towards the [xxxxx] R&D that are responsible for developing products and..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0