Rekrutteringsfirma

konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Du skal brænde for vores formål



Hvis du passer ind hos os, skal du være lige så passioneret, som vi er, og brænde ligeså meget for vores formål, som vi gør. Du har en drøm om, at opgaver indenfor regnskab, rapportering og Excel, i højere grad end hidtil, fremover kombineres med aktiviteter i ”marken” og i interaktion mellem mennesker. Dit ønske om at arbejde mere kommercielt end finansielt skal være til stede, og hos os vil dine kommercielle evner komme meget i spil. Du skal vide, hvordan man kontakter og rådgiver kunder indenfor Finance og du skal kunne se meningen med at hjælpe kandidater og virksomheder med at finde hinanden

Du har gerne min. tre års relevant erfaring fra en stilling inden for økonomi, regnskab eller finansiering og ideelt set en bachelor- eller kandidatgrad inden for disse områder. Alternativt kommer du med flere års erfaring fra rekrutteringsbranchen, hvor du har beskæftiget dig med rekruttering af finansielle profiler. Da vi er en global koncern med mange internationale kunder, er en stærk kommunikation på engelsk et must. Oplæring i vores unikke processer og koncepter står vi for. Sidst men ikke mindst, så skal du have lyst til at arbejde i rekrutteringsbranchen midt i København.

Hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse?



Flere ting. Fx afholder vi ”Great Conversations” hvert kvartal fremfor traditionelle årlige MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum.

Intern uddannelse hos os står højt på agendaen. Vores uddannelsesprogrammer er et mix mellem træning i vores processer og værktøjer- og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi introducerer- og de nyeste teknologi, som kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde.

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi, uden at rødme, kan sige, at vi er både topprofessionelle og på forkant med vores felt. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes.

Vores verden er styret af teknologi og fremdrift samt en digitalisering, som konstant ændrer den måde, vi tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor som bidrager til, at give dig som rekrutteringsspecialist i Randstad Finance mere tid til det, du er allerbedst til: at se kunderne i øjnene, lytte til dem, rådgive dem- og bruge din menneskelige indsigt og erfaring til at finde den bedste løsning på netop deres udfordring.

Får du sommerfugle i maven? Så ring, skriv eller connect med mig på LinkedIn, og lad os tage en snak.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Tine Ryg Cebrian
HR Direktør
Mail: [email protected]
Telefon: 2916 8701

Om Randstad:



Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Treasury Manager

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5