Kunderådgiver/telefonsupporter til Feriekonto i Frederikshavn (tidsbegrænset stilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Møder du kunden i øjenhøjde? Og er du typen man gerne vil tale med?
I ATP i Frederikshavn er vi i øjeblikket på udkig efter en ny kollega til en 37-timers tidsbegrænset fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi søger dig, der vil være en del af vores Feriekonto-team, hvor vi er ansvarlige for vejledning, når det drejer sig om Ferieloven, opkrævning af feriepenge fra virksomheder og udbetaling til lønmodtagere.

Du møder kunden i øjenhøjde, er i stand til at gøre det komplekse forståeligt og ønsker at arbejde med telefonbetjening og lettere sagsbehandling.

Som vores nye kollega vil du gradvist oparbejde et stort vidensniveau inden for fagområdet. Du skal være indstillet på at skulle gennemgå en del undervisning i starten af din ansættelse. Stillingen vil indebære kontakt med både lønmodtagere og virksomheder, så det er vigtigt, at du samtidig er omstillingsparat og fleksibel.

Har du tidligere arbejdet med juridiske regler og telefonbetjening?
Dine faglige kompetencer spænder vidt, og du kan betegnes som generalist. Du har gode formidlingsevner – både mundtligt og skriftligt, dansk og engelsk – og så har du solid IT- og talforståelse.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP og erfaring fra en lignende stilling med masser af telefonbetjening og formidling af lovkomplekst stof.

Som person har du styr på planlægning og følger opgaver til dørs. Derudover er du:

  • initiativrig og besidder et stort servicegen
  • god til at kommunikere tydeligt og give kunderne klare svar på deres spørgsmål
  • grundig og kvalitetsbevidst
  • mødestabil og god til at samarbejde.

Vil du arbejde i en Koncern, der har hele Danmark på kundelisten?
I den gamle toldbygning i Frederikshavn bliver du en del af sektionen Feriekonto, der består af 29 dygtige medarbejdere og hører under Pension & Erhvervssikring, som du kan læse mere om her.

Vi ser frem til at få dig med på holdet og byde dig velkommen i et team, hvor vi har en uformel omgangstone, tager ansvar for den samlede kundeoplevelse, og hvor feedback er en del af hverdagen for at sikre høj kvalitet.

ATP Koncernen er Danmarks største pensionsselskab og administrationshus. Vi løser opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning hurtigst muligt. Vi screener og indkalder til samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Rikke Barrit, [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Frederikshavn

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1