Commercial Business Analyst til dansk multibrand designhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vil du være med til en succesfuld transformation af Rosendahl Design Group, der bl.a. indeholder overskrifter som; digitalisering, innovation, markeds- og kanalstrategier, E-com, internationalisering og effektivisering?

Vi søger en ambitiøs Commercial Business Analyst med erfaring fra det kommercielle område, som kommer til at spille en central rolle i vores transformation og bliver en del af vores business excellence team, der understøtter forreningen med analyser og indsigt.

Som Commercial Business Analyst hos Rosendahl Design Group bliver du en del af et kreativt hus, der arbejder med dansk design og efterspurgte designskatte i både Danmark og internationalt. Du vil referere til vores CFO og får et tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe og den kommercielle del af organisationen.

Jobbet: Spændende udviklingstilling med stort potentiale til at gøre en forskel

Du bliver en central spiller i at levere indsigt og datagrundlag til udvikling og eksekvering af vores strategiske prioriteter. Du vil også deltage i gennemførsel af udvalgte strategiske projekter i samarbejde med øverste ledelse og i tæt dialog med primære beslutningstagere. Du vil samarbejde både internt og eksternt for at skabe de bedste forudsætninger og understøtte vores ambition om profitabel vækst. Du opstiller scenarier og business cases, men du tager også ansvar for løbende eksekvering og opfølgning på forretningen.

Dine primære opgaver bliver, at:


  • Udarbejde og præsentere analyser, der supporterer beslutningsprocessen især i de kommercielle funktioner
  • Sikre løbende rapportering til direktion og salgsledelse
  • Ansvar for den kommercielle del af budget & forecasting processen
  • Udarbejde materiale til og understøtte organisationen på løbende business reviews
  • Udfordre organisationen så effektivitet og profitabilitet øges
  • Være tovholder på kommercielle planlægningprojekter
  • Deltage i og på sigt også gerne tage lead på strategiske udviklingsprojekter

Din profil: Du er en analytisk og ambitiøs teamspiller med stærkt personligt drive og lyst til at være en kritisk del af vores transformation.

Du har en relevant kandidatuddannelse (fx cand.merc./cand.oecon) og kommer enten fra en lignende stilling i en kommerciel virksomhed med stærke brands, og/eller har erfaring fra management consulting.

Vi lægger vægt på, at du:


  • Har en god all round værktøjskasse
  • Stor forståelse for, hvad der driver den kommercielle forretnings succes
  • Er stærk på data – med fokus på at finde historier og tendenser i tallene og formidle dem
  • Er meget stærk i Excel og har gerne erfaring med VBA, samt forståelse for SQL, kuber osv.
  • Har erfaring med Power BI eller lignende Business Intelligence system
  • Har solid erfaring med udarbejdelse af PowerPoint præsentationer, der formidler budskabet
  • Er analytisk med evne til at gennemskue komplekse datakilder og oversætte dem til værdifuld indsigt
  • Har et stærkt drive for at løse problemer og levere resultater
  • Har gode kommunikationsevner og er god til at opbygge relationer

Du er datastærk, struktureret og analytisk, og du formår selvstændigt at prioritere opgaver i en alsidig hverdag, og du søger feedback. Samtidig har du fokus på detaljer, så du sikrer kvaliteten i dit arbejde. Dine beslutninger tager udgangspunkt i godt købmandsskab, og du trives i et miljø, hvor udfordring af det eksisterende er naturligt med henblik på hele tiden at skabe forbedringer.

Du er ambitiøs og vil skabe resultater, men samtidig kan du skabe relationer i organisationen og anerkender vigtigheden af dine stakeholders bidrag til dine resultater.
Du sætter en ære i at gå forrest og trives i et dynamisk miljø.

Vi tilbyder
En spændende stilling med stort ansvar og stort potentiale i et fagligt udfordrende miljø med mange forskellige profiler og spændende udviklingsmuligheder. Vi har gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm, hvor der altid er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. Vi tilbyder en lønpakke, der forhandles individuelt, med pension og sundhedssikring.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Lisbeth Dau, mobilnr. 2516 0799 eller HR-partner Carsten Lingren, mobilnr. 2516 0746.

Om os i Rosendahl Design Group
Vi er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førendeproducent afdansk design.Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder.Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier:Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på
Rosendahl Design Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Bankrådgiver til Erhverv og Privat

    Job ID: 21475 I Business Banking, Small Business & Entrepreneurs søger vi en rådgiver, der kan give kunderne en fantastisk oplevelse af at være kunde i [xxxxx] Du skal være med til at hjælp..
    • Finansmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Seniorspecialist til Banking Risk & AML - Projekte...

    Vil du være med til at forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Har du en solid projektleder-værktøjskasse og trives med en travl og omskiftelig hverdag med mange forskellige interessenter og krav..
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansiel Rådgiver til fantastisk team i Lyngby

    Job ID: 26269 Et job i Nordens største bank med gode muligheder for udvikling. Som Finansiel Rådgiver hos os vil du blive en del af et socialt team, hvor vi samarbejder tæt, både internt..
    • Finansmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Senior-/privatrådgiver til Center Hørsholm

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Med din egen kundeportefølje får du mulighed fo..
    • Finansmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2