Senior-/privatrådgiver til Center Hørsholm - Hørsholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vi udvider holdet af rådgivere, som vil være med til at gøre livet bedre for boligejerne. Er du en stærk rådgiver, som kan yde kvalificeret rådgivning og hjælpe dine kunders drømme med at gå i opfyldelse, så er du den kollega, vi leder efter.

Opsøgende og resultatorienteret rådgiver
Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Det betyder, at du som privatrådgiver på vores center i Hørsholm skal levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for – det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue. I praksis får du ansvar for at:

  • rådgive, udvikle og håndtere din egen portefølje af kunder; herunder rådgive om kundeforholdet i hele livsforløbet
  • identificere dine kunders individuelle behov
  • opbygge varige relationer til dine kunder, der sikrer, at du er på forkant med kundens økonomiske liv
  • foretage løbende kundeopfølgning – også efter endt ekspedition
  • være opsøgende, så du kan udvikle din egen portefølje med flere helkunder.

Du får ansvaret for din egen portefølje af kunder, der sammensættes ud fra din erfaring og dine kompetencer. Gennem komplekse opgaver og sparring med vores seniorprivatrådgivere og specialister bliver du løbende udfordret og udviklet med henblik på at udbygge dine faglige kompetencer til gavn for både dig og vores kunder.

Finansielt uddannet med erfaring
Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. I en tidligere stilling som privatrådgiver har du opbygget solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi, hvad end det handler om lån, rådighedsbeløb, overskud, opsparing eller drømmeprojekter. Du sætter pris på samarbejde. Desuden værdsætter du at indgå i et stærk hold, hvor vi i fællesskab levere fremragende resultater.

Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne, og din interesse for den enkelte kunde gør dig i stand til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative evner formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

Din nye arbejdsplads
I Center Hørsholm har vi et højt aktivitetsniveau. Vi er et team af 17 dygtige og engagerede kolleger, hvor stor arbejdsglæde og gode resultater betyder meget for os. Du får mulighed for at arbejde med alle typer af (hel)kunder, deltage i vores tætte mæglerrelationer med Jesper Nielsen, Estate og Nybolig samt dyrke samarbejdet med vores specialister. Vi har en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Vi arbejder målrettet mod at sætte Hørsholm på landkortet gennem lokale arrangementer samt udbygning af netværk.

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder – og muligheder for dig.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør Helle Laugesen, 40 73 45 95, privatkundechef Joachim Møller, 44 55 36 72, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Samtaler afholdes løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hørsholm
  • Onsdag den 27. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2