Rekrutteringsfirma

norsktalende teknisk kunderådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Kan du slet ikke sidde stille ved tanken om at få lov til at brillere med din tekniske ekspertise på norsk? Har du lysten og evnerne til at hjælpe kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere med alt fra montering af ovenlysvinduer til valg af tilbehør?
Så får du nu muligheden for at vise dine evner i et af Danmarks stærkeste brands!

Din opgaver og udfordringer


På vegne af Velux søger Randstad lige nu en norsktalende teknisk kunderådgiver til at blive Velux’ go to-person, når det kommer til teknisk rådgivning og hjælp til kunder, kolleger og eksterne samarbejdspartnere i både Danmark og Norge. Fra Velux’ kontor i Hørsholm er du og dit team med 5 danske tekniske rådgivere altid klar til at yde ekspertise på alle typer henvendelser.

I løbet af en typisk hverdag vil du:
Yde teknisk rådgivning inden for elektriske produkter, ovenlysprodukter, inddækninger og tilbehør samt finde løsninger på akutte indbygningstekniske problemstillinger
Forme løsningsforslag til alle slags projekter inden for ovenlys, solafskærmning o.a.
Udarbejde tilbud og sikre, at de er relevante og bliver fulgt helt til dørs

Din baggrund


Hvorvidt du står med et dugfrisk diplom i hånden eller har årevis af erfaring er ikke så vigtigt. Er du uddannet bygningskonstruktør, byggetekniker eller håndværker, så skal Velux nok gøre dig til ekspert inden for dit område.

Det er en fordel, hvis du er nogenlunde IT-lærenem, da Velux i dag beskæftiger sig meget med IoT.
Det er nødvendigt, at du er flydende på både danske og norsk i tale og skrift.

Dine muligheder


Velux er markedsledende i branchen og er et af Danmarks mest genkendelige brands. Som del af VELUX Danmark får du en international arbejdsplads med kolleger i hele Skandinavien.

Der er altså muligheder for at tage din karriere videre, hvis du har ambitionen og evnerne. Du får et solidt introforløb med uvurderlig sparring fra dine kolleger, så du hurtigt kan komme i gang med at imponere med din ekspertise.

Om Velux


I 80 år har VELUX Gruppen skabt bedre boliger for mennesker verden over ved at bringe dagslys og frisk luft gennem taget. Velux’ produktportefølje består af såvel ovenlysvinduer og ovenlysmoduler som en lang række dekorations- og solafskærmningsprodukter, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente fjernbetjeninger. Disse produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima – til leg og læring, arbejde og fritid.

Ansøgning og kontakt


Hvis stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Velux. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tina Malchau på tlf. 44 12 19 74. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.
,
Randstad Danmark er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hørsholm

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du ekspert i at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at opnå resultater og samtidig arbejde som en del af et team? Er du klar til at tage selvstændige beslutninger for at give kunderne .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister i vores Settlement-team? Så tilbyder vi en spændende mulighed i et dynamisk og solidt fagligt miljø. Kunden er altid .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hillerød

    Motiveres du af at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]s solide position i Hillerød og omegn samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Og vil du lede et tea..
    • Finansmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2