Kunderådgiver til Udbetaling Danmark i Holstebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Kan du rådgive og sagsbehandle?
I ATP løser vi opgaver for næsten alle borgere og virksomheder i Danmark. Årligt er vi i kontakt med knap halvdelen af alle danskere, fordi de fx modtager folkepension, har en arbejdsskade eller skal have fleksydelse.

Til ydelsesområdet begravelseshjælp er vi i øjeblikket på udkig efter en kollega, der kan rådgive vores kunder via telefon og sagsbehandle digitale henvendelser.Fordelingen mellem telefonbetjening og sagsbehandling er cirka ligelig fordelt med en lille overvægt af sagsbehandling. Begravelseshjælp er et økonomisk bidrag, som pårørende til den afdøde kan søge om som hjælp til betaling til begravelsen.

Vi søger dig, der får energi af at hjælpe kunder og desuden:

  • kan kommunikere klart og tydeligt og formidle komplekse regler på en kundevenlig måde

  • trives i en hverdag med skiftende opgaver

  • er vant til at arbejde med administrative opgaver med en vis grad af kompleksitet.


Henriette, der er kunderådgiver i begravelseshjælp, sætter lidt ord på hverdagen:

”Begravelseshjælp er en gruppe på ni kunderådgivere, vi har fokus på at hjælpe og sparre med hinanden for at nå vores fælles mål. Der er plads til udvikling på forskellige niveauer, så vi i dagligdagen kan levere en god og tryg kundeoplevelse.”

Er du en erfaren kunderådgiver?
Vi sørger for en god og grundig oplæring, hvor du hurtigt selv får lov til at løse sager og tage telefoner med sparring fra en kollega.

Som person er du nysgerrig, ansvarsfuld og imødekommende. Du har muligvis en relevant uddannelsesbaggrund som kontoruddannet, professionsbachelor, finansøkonom eller lignende, men det vigtigste er, at du har prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver et sted, hvor servicering af kunderne sker med en professionel tilgang.

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
Du bliver en del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i moderne kontorfaciliteter. Vi lægger vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt ca. 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

Du kan læse mere om begravelseshjælp her.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest søndag d. 7. november. Vi indkalder løbende til samtaler.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionschef Carsten Holm Højriis på 2574 9686.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Har du lyst til at rådgive Nordens største virksomheder og arbejde med de nyeste financial planning værktøjer fra SAP, så har vi brug for dig!Til vores Planning & Consolidation team søger vi en kol..
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hele Danmark

    Finansmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Finansmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Finansmedarbejder (studiejob) i Vestjylland

    Vil du ha’ en praktikplads med værdi, så søg ind i ØkonomiEr du finansøkonomstuderende? Og er du nysgerrig på, hvad en kommunal arbejdsplads kan tilbyde dig af muligheder? Så kan du komme i studiep..
    • Finansmedarbejder
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Holstebro

    Job ID: 24890 Kunne du tænke dig et spændende job som rådgiver i et markedsområde med fuld fart på? Trives du som en del af et dynamisk team med mange spændende opgaver? Så er stillingen som rådg..
    • Finansmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1