Business Intelligence Analyst - med sans for økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Om jobbet

Saxo har gennem de seneste år arbejdet med en analytisk tilgang til at drive vores forretning. Vi er kommet langt, men ambitionerne rækker længere, og vi er nu klar til at tage næste skridt og sætte data endnu mere i spil. Derfor søger vi en business intelligence analyst, der brænder for at bringe sin viden i spil, og som med sin dataforståelse og arbejde med modeller og BI løsninger skaber værdifulde analyser, indsigter og resultater i samarbejde med forretningen. Som business intelligence analyst hos Saxo vil du derfor spille en central rolle i at definere og levere Saxos datadrevne rejse i de kommende år.

Opgaver og ansvar

For at vi kan lykkedes med vores ambitioner, vil dine arbejdsopgaver være:

  • Ansvar for vores BI platform og rapportering samt løbende videreudvikling heraf
  • Omsætte data til analyser og nye indsigter til vores kommercielle forretning og samarbejdspartnere
  • Udarbejde rapporter, dashboards og visualiseringer i QlikSense - og kommunikere indsigterne og analyseresultater
  • Sikre konsistente definitioner og brug af data i rapporter og analyser på tværs af forretningen og BI løsninger

Der er tale om en stilling, hvor du i høj grad har ’hands on’ for at levere analyser, indsigter og BI løsninger samtidigt med, at du driver vores udvikling inden for BI fremad.

BI-teamet består ud over dig af 3 kollegaer, som du samarbejder tæt med for at udvikle og forbedre vores data- og BI-løsninger. Teamet refererer til Saxos CFO.

Om dig

Det er vigtigt, at du har dataforståelse og ved, hvordan tingene med fordel kan gøres bedre og mere robuste i relation til datagrundlag, analyser og forretningens brug af data til beslutninger. Herudover lægger vi vægt på, at du har:

  • Erfaring med BI inklusive data storytelling og visualiseringer i QlikSense eller andre BI-værktøjer
  • Har gerne siddet i en årrække i en datafokuseret økonomifunktion
  • Forretningsforståelse og kan afklare forretningskrav og ønsker til data og analyser
  • En relevant videregående uddannelse - men det er vigtigere, at du brænder for data

Som person har du lyst til og ambitioner om at påtage dig ansvaret og førertrøjen for planlægning og eksekvering af Saxos analyser og BI løsninger. Måske du sidder i en lignende stilling eller har lyst til at påtage dig mere ansvar, end du har i dag. Du er analytisk stærk og kan gennemskue og formidle komplekse sammenhænge på en let og forståelig på tværs af forretningen til eksterne kunder som forlag samtidigt med, at du sætter en ære i, at data altid er korrekte, valide og konsistente.

Hvad kan du forvente af os

Vi tilbyder en nøglestilling i en af Danmarks mest markante online virksomheder, hvor data fylder meget i det daglige arbejde, og hvor vores samarbejdspartnere også forventer, at vi er førende inden for dette.

Du bliver en del af et ungdommeligt, uformelt og spændende arbejdsmiljø med højt til loftet og en flad struktur. På kontoret på Østerbro er vi ca. 50 initiativrige medarbejdere, som både professionelt og socialt higer efter at skabe den bedst mulige arbejdsplads. Du vil blive tilbudt en lønpakke baseret på dine kvalifikationer, pensionsordning, massageordning og mulighed for løbende kompetenceudvikling samt ikke mindst en god frokostordning. Udover arbejdet har du mulighed for at deltage i vores fredagsbarer, fester, ugentlige sportsaktiviteter og mange andre sociale arrangementer.

Vores kontor ligger på Strandboulevarden 89 på Østerbro i København tæt på Nordhavn station.

Ansøgningsfrist og kontakt

Vi ser frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning fra dig hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Peder Skjalm Lissner på [email protected] / +45 2020 0428.

Om Saxo

I Saxo elsker vi bøger, og alt det bøger kan betyde for dig og for samfundet. I over 20 år har vi arbejdet for at inspirere læsere til at se nye sider af bøger – og måske af livet – hver dag. Sammen med vores kunder og UNICEF gør vi en indsats for, at alle verdens børn skal lære at læse. Vi vil gøre det så nemt som muligt for alle at læse, lytte til og udgive bøger i alle afskygninger – fra forfatteren får sin første idé til læseren vender den sidste side. Vi er Danmarks første og største online boghandel med millioner af danske og engelske titler på hylderne i alle genrer og i alle tilgængelige formater: Trykte bøger, e-bøger og lydbøger. Læs Lyt Lev.

I dag ejes vi at JP Politikens Hus A/S, som i foråret 2019 har købt Saxo for at sætte yderligere turbo på udviklingen og væksten.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Application Portfolio Manager

    Job ID: 26353 Would you like to work in a fast-paced environment within [xxxxx] Markets, where technology is at the heart of the business, and continuously improve processes related to applic..
    • Finansmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1