» International Graduate - Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Som International Graduate i Finance bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra første dag. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 32 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl.I Finance arbejder vi målrettet på at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem blandt andet regnskab, business controlling, økonomistyring samt ledelsesrapportering. Du vil som Graduate i Finance få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande.Din arbejdsdag vil være præget af forskelligartede og længerevarende projekter inden for controlling, regnskab og det finansielle område. Du vil lære at mestre de forskellige discipliner inden for Finance; herunder i afdelingerne for kreditorbogholderi, varebogholderi, finans og skatter/afgifter samt i business controlling. I teamet sætter vi pris på en uformel omgangstone. Herudover er åbenhed og faglig sparring en vigtig del af vores dynamiske hverdag, således vi sammen altid opnår de bedste resultater i vores team.Du har en struktureret og analytisk tilgang og fokuserer på detaljerne, for dermed at sikre en høj kvalitet i dit arbejde. Samtidig er det vigtigt at du er en god kommunikator, som forstår at formidle information og ledelsesrapportering på en let og forståelig måde på alle niveauer i organisationen.Vores hovedkontor er i øjeblikket placeret i Kolding, men vi påbegynder snarest byggeriet af et stort nyt, innovativt hovedkontor på Godsbanen i Aarhus – mere centralt bliver det ikke! Hovedkontoret vil stå klar i år 2021.

Om jobbet


Fase 1: Introduktion til afdelingen: 1 måned
I den første måned af dit graduateforløb vil du være tilknyttet Finance, hvor du vil blive introduceret til vores forskellige projekter inden for regnskab, business controlling, økonomistyring samt ledelsesrapportering.

Fase 2: Indledende forretningsforståelse: 6 måneder
Efter den første måned vil du få en grundig introduktion til vores salgsled. Her vil du under forløbet gennemgå en del af vores praktiske oplæring til butiks- og distriktschef. Du vil blive oplært i at varetage forskellige opgaver i vores butikker for til slut at kunne varetage det overordnede ledelsesansvar for flere butikker som fungerende distriktschef. Forløbet vil give dig en central forståelse for vores forretning og solid operationel erfaring, som vil være afgørende i din videre karriere hos os.

Fase 3: Rotationsfasen: 5 måneder
Den tredje del af graduateforløbet består i rotationer mellem Finance afdelinger samt en anden afdeling på Lidl Danmarks hovedkontor, som har snitflader til Finance. Du vil under rotationerne få ansvar for egne opgaver og projekter med både nationalt og internationalt fokus.

Fase 4: International specialisering: 6 måneder
I den sidste del af dit graduateforløb vil du, sammen med Graduates fra øvrige Lidl-lande i hele verden, tilbringe tre måneder på vores internationale hovedkontor i Tyskland. Afhængigt af dine tyske sprogkompetencer får du op til tre måneders fuldtids sprogundervisning i Tyskland forud for din rotation på det internationale hovedkontor. Du vil under dit ophold i Tyskland få indblik i, hvordan vi opererer internationalt, og du deltager i en række skræddersyede forløb, som har til formål at styrke dine kompetencer.

Gennem hele forløbet vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du vil i dagligdagen referere til den relevante afdelingschef. Din nærmeste leder vil dog under hele forløbet være fra Finance.

Om dig


  • Du er passioneret omkring arbejdet med tal og analyser og har desuden fokus på hvordan disse omsættes til handlinger
  • Du er vild med forandringer og har lysten og viljen til at lære nyt
  • Du er ambitiøs, resultatorienteret og har vindermentalitet
  • Du har det bedst, når det går stærkt
  • Du er forholdsvist nyuddannet og har afsluttet en relevant kandidatuddannelse
  • Du har relevant erhvervserfaring fra et studiejob eller praktikophold
  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk. Det er en fordel, hvis du derudover behersker tysk
  • Du har gerne boet i udlandet, f.eks. i forbindelse med et udvekslingsophold
  • Du er analytisk stærk og har fokus på detaljen
  • Du er fleksibel ift. arbejdstider og -sted, da fase 2 potentielt kan foregå i hele Danmark. Vi betaler selvfølgelig for evt. hotelovernatninger

Vi tilbyder


  • En afdeling hvor vi arbejder sammen for at opnå resultaterne
  • Unikke karrieremuligheder og en spændende arbejdsdag med faglige og personlige udfordringer
  • Et stærkt sammenhold og netværk med Lidl-Graduates fra op til 32 Lidl-lande
  • Mentorordning og individualiseret karriereforløb – også efter dit graduateforløb
  • Stort personligt ansvar, hvor du vil blive involveret i nationale og internationale projekter
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness mm.
  • Konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension
  • Firmabil i BMW 1-serien under hele forløbet

Hvis du drømmer om at kickstarte din karriere som International Graduate i Lidl Danmark, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning, et detaljeret cv samt kopier af dine eksamensbeviser. I din ansøgning bedes du tilkendegive, hvilket arbejdsområde inden for Finance, du brænder mest for at arbejde med, samt om dette er et krav for dig.

Graduateopstart: Primo August, 2020

Ansøgningsfrist: 5. januar 2020
Har du spørgsmål til vores graduateforløb, kan du kontakte os på [email protected]

Rekrutteringsprocessen
Det er vigtigt for os at afklare, om vi er det rigtige match, og derfor lægger vi i Lidl stor vægt på en grundig udvælgelse.
Vores graduaterekrutteringsproces består af tre runder:

1. Kognitiv test umiddelbart efter vi har modtaget ansøgningen
2. Videointerview samt evt. telefoninterview primo januar 2020
3. Personprofil, kognitiv test og personlig samtale januar og februar 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3