Formuerådgiver til Private Banking København Nord - Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at give vores formuende kunder det absolut bedste, Nykredit kan levere? Det indebærer individuel rådgivning og skræddersyede løsninger med det formål at skabe værdi og overskud for vores kunder.
Så har du her muligheden for at prøve det af i et vikariat i perioden 1. september 2022 til 28. februar 2023.

Individuelle løsninger til Private Banking-kunderne
Som formuerådgiver i Private Banking København Nord får du ansvar for at yde en alsidig og kompetent rådgivning til vores Private Banking-kunder med en formue på mellem 2 og 7 mio. kr. Dit fokus bliver – i tæt samarbejde med rådgiverne på centrene i Regionen - at være opsøgende over for både privat- og erhvervskunder samt at udvikle samarbejdet med nuværende Private Banking-kunder. I samarbejde med de øvrige specialister skal du udarbejde individuelle løsninger til kunderne og derved sikre, at kunderne har en tæt og langvarig relation til Nykredit. I praksis forventes det, at du:

  • rådgiver og videreudvikler nye og eksisterende Private Banking-kunder
  • agerer opsøgende overfor nye Private Banking-kunder
  • sætter kundernes behov og kundetilfredshed i fokus bl.a. ved at optimere på og sammensætte de rigtige løsninger til kunderne
  • hjælper kunderne med at optimere deres formue – både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen.

Bliv målt på den forskel, som du gør for vores kunder
Du er klar til at gå den ekstra mil for kunderne. Din succes afhænger af din evne til at styrke kundeloyaliteten samt skabe langvarige kunderelationer. Din erfaring med rådgivning af formuende kunder – bygget på dine stærke formuerådgivningskompetencer - har gjort dig forretnings- og resultatorienteret, og derfor falder det dig naturligt at identificere potentielle udviklingsmuligheder både blandt eksisterende og potentielle kunder. Hertil har du:

  • solid erfaring med rådgivning af privatkunder
  • stærke akkvisitive og netværksskabende evner
  • evnen til at skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed
  • en finansiel uddannelse og solide bankkompetencer inden for både aktiv- og passivsiden, gerne suppleret med en formuerådgiveruddannelse og en eventuelt HD eller lignende.

Find løsninger i fællesskab med dine kolleger
Du er en udpræget holdspiller, der gerne inddrager andre specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for vores kunder. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt og tilgængeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, som vi forventer, at du yder som formuerådgiver.

Din nye arbejdsplads
I Private Banking København Nord bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 22 topmotiverede kolleger, der ud over formuerådgivere tæller investeringsrådgivere og Private Bankere. Dit arbejdssted bliver Lyngby, hvor du bliver en del af et hus, som også rummer kundevendte funktioner til både privat og erhverv. Vi lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management samt med eksterne samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte kundedirektør Carsten Heger på tlf. 24 69 58 08 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 10. juni 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Farum

    Vi søger en erfaren debitormedarbejder, der er interesseret i et spændende job, der omfatter alle opgaver indenfor debitorhåndtering, hvor man desuden vil få ansvar for bogføring og afstemning af v..
    • Finansmedarbejder
    • Farum
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du ekspert i at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at opnå resultater og samtidig arbejde som en del af et team? Er du klar til at tage selvstændige beslutninger for at give kunderne .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister i vores Settlement-team? Så tilbyder vi en spændende mulighed i et dynamisk og solidt fagligt miljø. Kunden er altid .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2