Privatkundechef til Center Lyngby - Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Har du interesse i at sætte retning, fortsætte udbygningen af Nykredits solide position i Lyngby og omegn samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Og vil du lede et team af privatrådgivere, der gør drømme til virkelighed og giver flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så er det dig, vi leder efter.

Du sætter handling bag strategien
På centeret betjener vi både privatkunder og erhvervskunder. Vi er i alt 32 kolleger, herunder 21 i privatafdelingen, hvor to privatkundechefer deler ledelsesansvaret. Vi lægger vægt på at bruge vores forskellige evner til at udvikle hele Center Lyngby samt sikre en god holdånd og et altid godt humør. Du har store muligheder for at sætte et solidt præg på centerets udvikling og få en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil – både overfor eksisterende og nye kunder samt øvrige vigtige interessenter.

Dine ansvarsområder
Det daglige ledelsesansvar har du for et engageret privatteam på 11 medarbejdere. Du refererer til centerdirektøren, og I sætter sammen retning for medarbejdere, udøver salgsledelse og følger op på den enkeltes performance. Samtidig skaber du gode rammer og mange muligheder for, at den enkelte kan udvikle sig både fagligt og personligt. Gennem effektiv ledelse og resultatskabende evner, sikrer du tilfredse kunder, så Nykredits position som boligbank i Lyngby styrkes.

Dine ansvarsområder bliver at:

  • håndtere den daglige ledelse i sammenspil med centerdirektøren
  • tiltrække og fastholde boligbankkunder
  • sikre enhedens forretningsmæssige udvikling
  • sikre høj arbejdsglæde
  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement.

Din erfaring og dine færdigheder
Vi forestiller os, at du enten har ledelseserfaring eller en solid bankfaglig baggrund. Det vigtigste er dog, at du motiveres af at udvikle mennesker og er klar på at indgå i et tæt samarbejde med et lederteam, hvis fælles mål er at være de dygtigste til det, vi gør. Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dit team med fokus på både vækst og udvikling. Dine initiativer udspringer fra din vilje til altid at gøre dit bedste, og du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar. Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk. Du er ambitiøs på dit teams vegne, motiverer, udøver salgsledelse samt følger op på den enkelte medarbejders resultater og præstationer gennem løbende individuel feedback.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et af Nykredits største og mest velfungerende centre, hvor kunderne er den vigtigste ”driver” i det daglige. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og vægter højt, at det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi mener, det er forudsætningen for at kunne nå vores mål. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte centerdirektør, Peter Møller Dan på tlf. 22 22 20 62 eller seniorrekrutteringspartner, Tine Wilhelmsen på tlf. 44 55 57 89.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Mandag den 08. januar 2024

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du ekspert i at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at opnå resultater og samtidig arbejde som en del af et team? Er du klar til at tage selvstændige beslutninger for at give kunderne .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister i vores Settlement-team? Så tilbyder vi en spændende mulighed i et dynamisk og solidt fagligt miljø. Kunden er altid .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Hillerød

    Motiveres du af at sætte retning, fortsætte udbygningen af [xxxxx]s solide position i Hillerød og omegn samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Og vil du lede et tea..
    • Finansmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
5. juli 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4