Rekrutteringsfirma

Group Credit Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er du på udkig efter en nøglerolle, hvor du dagligt deler ud af din faglighed, så koncernens kreditpolitikker løbende udvikles på og altid håndhæves? Så er den nyoprettede stilling som Group Credit Manager for XL-BYG Brejnholt måske noget for dig.

Vækstende trælastkoncern med familiære rødder


Brejnholt Gruppen er en familie- og medarbejderejet trælastkoncern med knap 1,7 mia. kr. i årlig omsætning og over 320 medarbejdere fordelt på 12 afdelinger. Virksomheden bygger forretningen på relationer og stræber efter at være en attraktiv, effektiv, konkurrencedygtig og fair samarbejdspartner.

I den nyoprettede stilling som gruppens nye Group Credit Manager kommer du i høj grad til at præge din egen hverdag. Dine vigtigste opgaver bliver at udvikle, vedligeholde og håndhæve virksomhedens kreditpolitikker. Du giver faglig støtte til kollegerne i økonomifunktionen på tværs af afdelinger og vejleder dem i forhold til kreditvurdering af kunderne, sparring på finansielle sikkerheder mv.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Vurdere og undersøge kundens kreditværdighed vha. virksomhedens / koncernens regnskaber og evt. personsamtaler, inkl. udarbejdelse af risikovurdering
  • Effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange på debitorområdet på tværs af koncernen
  • Afholdelse af løbende debitormøder med afdelingsdirektører
  • Vedligeholdelse af alle registre over kreditbetalingerne
  • Sikre inddrivelse af penge fra debitorer, inkl. eksekvering af sikkerheder.

Du bliver en del af Brejnholt Gruppens økonomiafdeling i Højbjerg i Aarhus og må forvente enkelte dage ude af huset for at besøge de øvrige afdelinger. Du rapporterer løbende til virksomhedens CFO, som du også har reference til, og kommer desuden til at være bindeled mellem CFO’en og afdelingsdirektørerne.

Solid erfaring med debitorstyring og kreditvurderinger


Du har arbejdet med debitorstyring eller kreditvurderinger og sikkerhedsstillelser gennem en del år – gerne i den finansielle sektor eller fra trælast- og byggebranchen. Derigennem har du opbygget en solid erfaring indenfor dit felt, hvor du har skabt synlige og stærke resultater.

Som person har du gode samarbejdsevner, hvilket kombineret med dit store overblik, solide kvalitetssans og høje engagement gør dig til en respekteret og vellidt kollega. Du besidder integritet og drive, som udmønter sig i en personlig gennemslagskraft, der gør dig i stand til at begå dig på alle organisatoriske niveauer og lære fra dig.

Din uddannelsesmæssige baggrund kunne være cand.oecon., HD-R eller en anden relevant finansiel uddannelse. Sprogligt behersker du engelsk, og vi forestiller os desuden, at du har kendskab til eller interesserer dig for de følgende IT-værktøjer:

  • BI-værktøjer som Tableau, PowerBI og Cognos
  • Dataudtræk vha. SQL eller Python
  • Excel
  • Aspect4

Høje ambitioner funderet på nærhed og ansvar


Brejnholt Gruppen er medlem af indkøbs- og markedsføringsføringskæden XL-BYG, som gør den i stand til at betjene kunder over hele landet – uanset om opgaven hedder ny carport eller supersygehus. Det seneste årti har virksomheden genereret konstant positiv vækst og beskæftiger i dag over 320 medarbejdere.

Du bliver en del af en decentral ledelsesstruktur, hvor den enkelte afdelingsdirektør er medejer og dermed særdeles engageret omkring forretningen. Kulturen har siden stiftelsen i 1991 været, at alle hver dag motiverer hinanden til at levere så optimalt og konkurrencedygtigt som muligt.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Finansiel rådgiver til Skjern eller Herning i Mark...

    Job ID: 20020Går du på arbejde for at give verdensklasse kundeoplevelser. Elsker du at være en del af en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads til at have det sjovt? Så har..
    • Finansmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Finance Manager

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren Finance Manager til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være nøgleperson og ansvarlig for styring af fabrikkens økonomifunktion? Har du økono..
    • Finansmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Lokal erhvervsrådgiver til Lokal Erhverv i Aarhus

    Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat? Så er du måske vores ny..
    • Finansmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Compliance Manager/PRRC with a Passion for Regulat...

    Do you want to be a key person in a dynamic company that specializes in medical textiles within post-op bras, ostomy, incontinence, wound care and more, where you can both dive into the world of le..
    • Finansmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
18. september 2024 24
17. september 2024 25
16. september 2024 24
15. september 2024 25
14. september 2024 25
13. september 2024 26
12. september 2024 26
11. september 2024 24
10. september 2024 21
9. september 2024 22
8. september 2024 24
7. september 2024 24
6. september 2024 24
5. september 2024 23
4. september 2024 23
3. september 2024 21
2. september 2024 21
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 25
29. august 2024 24
28. august 2024 23
27. august 2024 23
26. august 2024 24
25. august 2024 24
24. august 2024 24
23. august 2024 24
22. august 2024 25
21. august 2024 24
20. august 2024 24
19. august 2024 24