Kunderådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nærum

Kan du lide at gøre en forskel for andre mennesker? Kan du lide en fleksibel hverdag, og har du indblik i pensionsmarkedet i Danmark? Så er jobbet som Kunderådgiver måske det helt rette for dig!

Det er de færreste mennesker, der har den fulde forståelse for, hvor stor betydning deres pensionsordning har for deres liv – både nu og i fremtiden – og du har derfor rig mulighed for at gøre en væsentlig forskel for de mennesker, du er i kontakt med i jobbet.

I Kunderådgivningen vil du have dage, hvor du besvarer telefonhenvendelser og dage hvor du besvarer mails. I Kunderådgivningen besvarer vi en meget bred vifte af emner indenfor pension, forsikringsdækninger og investering. Størstedelen af henvendelserne er fra medarbejdere hos vores kunder, du vil også være i kontakt med pensionsselskaber og kontaktpersoner hos vores kunder.

Vi har både kortere telefonsamtaler om et enkelt emne og vi har lange samtaler, hvor vi kommer godt rundt om de fleste emner og afstemmer forsikringsdækninger med medarbejderen. En del samtaler og mails kræver opfølgning og fordybelse. Du vil således opleve en afvekslende hverdag og du vil flere gange dagligt sparre med dine kolleger.

Om dig

For at trives og få succes i rollen er det vigtigt at have et godt indblik i medarbejdernes pensionsordninger og investeringsmuligheder samt at kunne oversætte de mange indforståede termer til et sprog, som medarbejderne kan forstå – og ikke kun på dansk, men også på engelsk. Desuden skal man i stillingen have et godt overblik og kunne holde mange bolde i luften.

Jobbet kræver selvstændighed, struktur og empati og ikke mindst at du er en holdspiller der motiveres af at dit team samlet får succes. For at komme i betragtning til jobbet er det desuden vigtigt, at du:

  • har bred, praktisk erfaring med pensionsrådgivning
  • har – eller er i gang med - Niveau 4 på Forsikringsakademiet

Vores tilbud til dig

Willis Towers Watson er uafhængig af alle pensionsselskaber og investeringsforeninger, og vi tilbyder derfor vores kunder og deres medarbejdere en uvildig rådgivning, der alene har fokus på deres egne interesser.

Vi har udviklet vores egne rådgivningsstandarder, som du vil blive lært op i ved ansættelsen. Vores standarder giver dig et godt afsæt for dine samtaler med medarbejderne og er med til at sikre en høj, ensartet standard i vores pensionsrådgivning. Du bliver en del af et team på i alt ca. 50 personer med job som Pensionskonsulenter, Kunderådgivere og Logistik. I Kunderådgivningen er vi 12 kunderådgivere, der arbejder tæt sammen.

Vi har en uformel omgangstone og sætter en ære i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du har gode udviklingsmuligheder, hvis du har interessen for at videreudvikle dig til nogle af vores andre stillinger.

Om os

Willis Towers Watson er en global konsulent- og mæglervirksomhed, der hjælper kunder i hele verden med at drage nytte af risici til at skabe vækst. Vi har 45.000 medarbejdere globalt og kunder i mere end 140 lande. I Danmark er vi ca. 430 medarbejdere på 5 lokationer. Vi udvikler og leverer løsninger, der bidrager til effektiv risikostyring, optimerer personalegoder, udvikler talent og øger kapitalkraften for at beskytte og styrke både individer og organisationer.

Sammen skaber vi muligheder.

Equal Opportunity Employer


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nærum.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Nærum

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Farum

    Vi søger en erfaren debitormedarbejder, der er interesseret i et spændende job, der omfatter alle opgaver indenfor debitorhåndtering, hvor man desuden vil få ansvar for bogføring og afstemning af v..
    • Finansmedarbejder
    • Farum
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du ekspert i at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at opnå resultater og samtidig arbejde som en del af et team? Er du klar til at tage selvstændige beslutninger for at give kunderne .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister i vores Settlement-team? Så tilbyder vi en spændende mulighed i et dynamisk og solidt fagligt miljø. Kunden er altid .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Nærum

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Nærum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Nærum over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1