Rekrutteringsfirma

PRODUCT & BUSINESS MANAGER – Forretningsorienteret Ingeniør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

PRODUCT & BUSINESS MANAGER – Forretningsorienteret Ingeniør

  • med reference til Chief Product & Business Management

VIRKSOMHEDEN

SANOVO TECHNOLOGY GROUP (STG) med hovedkontor i Odense er verdensledende indenfor procesløsninger til æggeindustrien. Virksomheden er tillige specialiseret indenfor en lang række andre forretningsområder så som enzymer, pharma, rugeri og spraytørring af andre proteinkilder, hvilket giver virksomheden mulighed for at interagere og opbygge relationer i andre industrier.

Forretningsområderne er opdelt i følgende:

  • EGG (packing, grading, processing, robotic)
  • POULTRY (packing, grading, in-ovo vaccination, robotic)
  • SANOVO TECHNOLOGY PROCESS (spray drying)

Det innovative ingeniørarbejde til æggeindustrien startede i 1961, og i dag er SANOVO TECHNOLOGY GROUP et verdensledende selskab med knap 400 medarbejdere og med kunder over hele verden. Med egne service- og salgskontorer på seks kontinenter, samt produktion i Danmark, Holland og Italien er SANOVO TECHNOLOGY GROUP en global partner i æg industrien.

Selskabet er en del af THORNICO – et privat selskab ejet af Thor og Christian Stadil. THORNICO omfatter en stor portefølje af virksomheder, der beskæftiger sig med fødevareindustrien såvel som andre forretningsområder som shipping, fast ejendom og sportstøj og ikke mindst emballage/støbepap (Hartmann) som udgør ca. 25% af koncernen.

ORGANISATORISK TILHØRSFORHOLD

Salgsorganisationen - med reference til Chief Product & Business Management (CPBM).

STILLINGEN

Stillingen som Product & Business Manager, Egg Processing, (PBM) er forankret i Salgsafdelingen med direkte reference til CPBM. Stillingen er teknisk tung og produkterne meget komplekse, og der er derfor behov for tålmodighed for at komme ind i sortimentet og løsningerne.

OPGAVEN

Som PBM vil du få det tekniske ansvar for alt udstyr indenfor Egg Processing, og desuden få en kommerciel rolle som rådgiver for salgsstyrken, så det til en enhver tid sikres, at kunderne får den bedste tekniske løsning skræddersyet. PBM skal sammen med sælgeren være ansvarlig for budgettet nås på produktområdet.

PBM vil skulle f.eks. arbejde teknisk salgsmateriale herunder tilbudstekster, brochurer, white papers, kampagnemateriale, udstillingsmateriale mm. samt deltage i slutforhandlinger og kundebesøg ved større projekter.

Som produktansvarlig skal der desuden i samarbejde med udviklingsafdelingen, skulle sikre implementering af relevante input fra markedet, så virksomheden i størst mulig udstrækning udvikler produkter, der matcher den globale efterspørgsel.

Endvidere får du en opgave i at træne og uddanne Salgsorganisation indenfor produktområdet.

KANDIDATEN

Som PBM vil der blive en del tæt samarbejde med SANOVO TECHNOLOGY’s øvrige medarbejdere; primært kollegaerne i Danmark, men også kollegaerne i Holland og ikke mindst Italien. PBM skal derfor have lyst til at arbejde i et internationalt miljø, hvor det fælles mål er i fokus.

PBM skal være en dygtig kommunikator, der formulerer sig klart og med fokus på modtageren, uanset om det er mundtligt eller skriftligt – på dansk eller engelsk.

PBM skal være en udpræget teamplayer, og går ikke af vejen for at hjælpe, når det brænder på.

Der arbejdes med skarpe deadlines, skæve tidszoner og oplever til tider en hektisk hverdag.

UDDANNELSE OG ERFARING

Den nye PBM har formentlig en teknisk uddannelse som ingeniør eller tilsvarende, samt nogle års erfaring med kompliceret udstyr indenfor f.eks. fødevare- eller procesindustrien, og du er kommercielt tænkende.

REJSEAKTIVITET

Du skal have en god forståelse for fremmede kulturer og trives med en vis rejseaktivitet, idet du skal forvente max. 50 årlige rejsedage fremdeles i Europa.

SPROG

Dansk, Engelsk og gerne Tysk

DER TILBYDES

En spændende stilling i en international virksomhed med gode udviklings- og karrieremuligheder samt en gage med pensions- og sundhedsforsikring, som modsvarer krav og kvalifikationer.

PBM bliver en del af en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og hvor den flade organisationsstruktur giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Hverdagen kan som nævnt til tider være hektisk, men der prioriteres fællesskabet højt, og lægger også vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der vil også derfor være sociale arrangementer flere gange årligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1