Finance Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Ansøg

Vi søger proaktiv Finance Manager til vores datterselskaber KOMPAN Danmark og KOMPAN Norge. Du vil spille en ledende rolle ifm. virksomhedernes arbejde med lønsomhed og implementering af KOMPAN’s best practice processer og procedurer.

Stillingen varetages primært fra vores hovedkontor i Tietgenbyen i Odense.

Spændende udfordring i succesfuld koncern med stor vækst

Med reference til vores Group Finance Director vil du yde finansiel og kommerciel støtte til vores lokale ledelse i Danmark og Norge og sikre rettidig og korrekt økonomisk forvaltning, herunder finansiel og lovgivningsmæssig rapportering. Du vil løbende stræbe efter at forbedre vore forretningsprocesser og sikre overholdelse af koncernens politikker.

Du vil stå for forberedelse af den månedlige forretningsgennemgang med KOMPANs koncernledelse. Derudover vil du være ansvarlig for budgetplanlægning og rapportering for dine markeder. Du vil være involveret i udviklingen og gennemførelsen af vores strategi og sikre, at vi overholder juridiske forhold.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver i Group Finance består bl.a. i at arbejde med følgende områder:

  • Månedsafslutning og -rapportering
  • Års rapportering
  • Omkostningsstyring og herunder optimering af omkostningseffektivitet
  • Net Working Capital-styring
  • Gældsinddrivelse fra debitorer
  • Løbende forbedring af controlling set-up
  • Provisionsberegning

Din profil

Du kommer med solide finansielle og regnskabsmæssige færdigheder samt en god forretningsforståelse. Du har en analytisk tilgang til forretningsoptimering og erfaring indenfor finansiel rapportering.

Du trives med at have an bred vifte af stakeholders, som du samarbejder tæt med - og har evnen til at håndtere mange forskellige opgaver. Som person er du robust og kan både se det store billede og sikre, at vi håndterer de små detaljer.

Du er ambitiøs, og du motiveres af muligheden for at blive en del af et stærkt fagligt miljø i en international koncern, hvor du samtidig får et stort personligt ansvar. Du kommer med en uddannelse som Cand.merc., Cand.oecon, HD-R, eller lignende, samtidig med at du har erfaring fra en global virksomhed.

Du vil få medarbejderansvar for en junior controller på vores kontor i Odense samt være funktionsleder for 2 medarbejdere i vores Shared Service Center i Tjekkiet.

Bliv en del af KOMPAN

Vi tilbyder en stilling med attraktive ansættelsesforhold i et internationalt og kommercielt miljø, hvor beslutningsvejene er korte og arbejdsklimaet uformelt og professionelt. KOMPAN har store ambitioner, og du får mulighed for at være med på denne rejse, som garanteret vil udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Koncernsproget er engelsk, som du håndterer problemfrit i både skrift og tale.

Lyder ovenstående som noget for dig, så modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning samt CV fra dig. Vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte Group Finance Director Rasmus Foged på mail [email protected]

Ansøgningsfrist er snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Let's Play!

KOMPANs formål er at hjælpe vores kunder med at skabe et sundere og gladere samfund, og det har vi gjort siden 1970. Vi leverer kvalitetsløsninger til legepladser og fitness sites. Vi designer, fremstiller og installerer mere end 1.000 legepladser og fitnessområder hver måned på tværs af 90 lande - det svarer til en installation hvert 44. minut.

KOMPAN legepladser holder til slitage fra både vejr og brug samt ser godt ud i mange årtier. Vi bruger materialer i højeste kvalitet, som alle kommer igennem test i vores workshop i Odense, hvor vi også udvikler og tester de nye produkter.

AnsøgTip en venAndre stillinger


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs

  • Product Safety & Compliance Manager

    ApplyAre you motivated by solution-oriented dialogs with designers, engineers, and production? And are you passionate about bringing your flair for testing, product development, and product saf..
    • Finansmedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Erhvervsrådgiver

    ErhvervsrådgiverIndtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at P. Christensen A/S, hvor jeg søger ansættelse, og Garuda A..
    • Finansmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Finansøkonom/Finansbachelor i praktik til Personal...

    Job ID: 25271 Er du finansøkonom- eller finansbachelorstuderende og drømmer om en praktikplads i august 2025 i den finansielle sektor? Ser du dig selv blive en del af en hverdag, hvor din entus..
    • Finansmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • YouSee søger kunderådgivere til vores kundecenter ...

    Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? 😎Og kan du se dig selv besvare på disse henvendelser fra vores kunder?”Jeg kan ikke få signal til min tv-boks”.
    • Finansmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Odense SØ over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1