Skatterådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Skatterådgiver


inforevision søger en erfaren og kommerciel Skatterådgiver, der har lyst til at servicere virksomhedens revisorer og eksterne kunder med professionel rådgivning og vejledning. I arbejdet med dette bidrager du til bæredygtig vækst i et revisions- og konsulenthus bygget på stærke værdier og et solidt forretningsgrundlag.

Stillingen


Som inforevisions nye Skatterådgiver bliver du en del af et team med en usædvanlig høj faglighed. Udover porteføljen af SMV-virksomheder bistår Skatteafdelingen mindre revisions- og advokathuse med spørgsmål af skattemæssig karakter. Som femte-mand/kvinde i teamet af specialiserede skatterådgivere kommer du til at arbejde med de dygtigste specialister inden for deres område.

Opgaverne


Dine primære ansvarsområder kan således opsummeres til:

  • Intern rådgivning og videndeling med inforevisions revisorer
  • Ekstern rådgivning til inforevisions kunder

I arbejdet med disse ansvarsområder vil hovedvægten ligge inden for fagområderne selskabs / koncernbeskatning, fondsbeskatning og transfer pricing. Samtidig arbejder du holistisk med øvrige skatteanliggender som omstrukturering, rekonstruktion, due dilligence, international beskatning, person- og aktionærbeskatning samt generationsskifte. Almen rådgivning af SMV vil dog være det primære sigte for positionen, hvorfor erfaring med alle ovenstående specialområder ikke er et krav.

Du supporterer således vores 19 partnere i relation til deres kunders skattespørgsmål herunder formidler korte og præcise løsninger, som du kommunikerer ubesværet i skrift og tale. I forlængelse heraf forventes du ligeledes at undervise i dine fagspecialer eksternt såvel som internt i huset, ligesom du bidrager til nyhedsformidling dvs. producerer indlæg til nyhedsbreve.

Med direkte reference til afdelingens Skattechef agerer du sparringspartner for skatteteamet men også for den øvrige del af organisationen. I inforevision praktiserer de en holistisk forretningsførelse, hvor man udviser en hjælpsom og proaktiv tilgang til hinandens sager på tværs af specialer. På samme måde vil du have en tæt dialog med husets kunder herunder deltage på kundebesøg og være kontraktansvarlig for mindre revisions- og advokathuse. Det er derfor en fordel, hvis du er kommerciel anlagt og kan spotte forretningsmuligheder.

Erfaren og kommerciel Skatterådgiver


inforevision ønsker en kollega, der repræsenterer solid, relevant erfaring, ca. 10-15 år, med rådgivning og formidling af skatterelaterede problemstillinger/muligheder. Samtidig kommer du med en tung, akademisk baggrund f.eks. som cand.jur., Advokat cand.merc.aud. eller statsautoriseret revisor. Du kan også komme med en baggrund som Skatterevisor eller Master i Skat med rådgivningserfaring fra et revisions- eller advokatfirma. I forlængelse heraf har du gerne specialiseret erfaring med disciplinerne selskabs-/koncernbeskatning, Fondsbeskatning og Transfer pricing.

Erfaring med øvrige skatteanliggender betragtes ligeledes som en fordel; eksempler herpå kunne være omstrukturering, rekonstruktion, due dilligence, international beskatning, person- og aktionærbeskatning samt generationsskifte. Dette er dog ikke et krav, idet man, hos inforevision, prioriterer efteruddannelse og dygtiggørelse af medarbejdere højt. Endelig er du en stærk kommunikator med veludviklede formidlingsevner, hvorfor du evner at formidle kompliceret og fagspecialiseret skatteteknisk stof til kolleger såvel som kunder i skrift og tale.

Om dig


På det personlige plan er du proaktiv med et stort overblik og et skarpt øje for detaljen. Det falder dig naturligt at tage ansvar, ligesom du indgyder en høj grad af tillid i teamet såvel som i den øvrige del af organisationen. Du er forandringsparat og empatisk med veludviklede sociale kompetencer, ligesom du fordrer en god og direkte kultur, hvor man taler åbent og ærligt med hinanden. Endelig er du løsningsorienteret og agerer forgangsmand for udvikling og innovation.

Om inforevision


inforevision er et revisions- og konsulenthus med 19 partnere og 140 medarbejdere, der betjener i omegnen af 3.100 mindre og mellemstore virksomheder inden for mange brancher. Hovedparten af deres kunder er ejerledede virksomheder.

Vores ydelser omfatter revision og regnskab, skat og moms, internationale forhold, corporate finance, transaction services, erhversservices, it og interimydelser. inforevision er desuden tilknyttet Urbach Hacker Young, et netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder i mere end 90 lande.

Ansøgning og ansættelsesproces


Vi bruger MINDWEISS som rekrutteringspartner som behandler ansøgningerne løbende.

Du kan søge stillingen her

Ansøgningsfrist er 30. november 2020


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Debitorspecialist til international virksomhed

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig at være medansvarlig for opbygningen af AR-processer i et nyopstartet Shared Service Center? Har du solid erfaring med Account Receivables? Kan du arbejde projekt- og samarbejdsorienteret? Så er det nok lige dig, vi søger!
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Seniorprivatrådgiver til Internationale privatkund...

    Vil du være med til at passe godt på vores kunder, imens de er bosat i udlandet? Brænder du for at skabe den helt særlige kundeoplevelse og løsning? Så er du måske vores nye kollega i International..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3