Studentermedhjælper til [xxxxx] Leasing A/S - Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Søborg

Har du lyst til, at blive en del af et team i højt gear, hvis hverdag er præget af mange forskellige typer af opgaver?

Dit kommende job
Som studentermedhjælper i Nykredit Leasing A/S får du en alsidig hverdag med opgaver, der spænder bredt. Det forventes derfor, at du kan lide, at arbejde med alle former for administrative såvel som praktiske opgaver, som du formår at løse både grundigt og effektivt. Du bliver en del af Kundesupport, og dine arbejdsopgaver er som udgangspunkt at supportere kolleger i teamet såvel som vores salgskonsulenter og øvrige kolleger på tværs af organisationen med bl.a.:

  • effektiv håndtering af leasing- og låneaftaler
  • kontakt med kunder og leverandører i finansieringsprocessen
  • løbende kontroller med vores aktuelle flåde
  • betalinger af faktura samt opkrævninger fra samarbejdspartnere, myndigheder mm.
  • diverse ad hoc-opgaver på tværs af organisationen.

Din personlige profil
Uddannelsesmæssigt har vi ikke strenge krav til, hvad du læser, så længe du har gennemført minimum et år af dit studie og har minimum to år tilbage af en videregående uddannelse. Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst i løsningen af dine opgaver. Du er detaljeorienteret, så du trives i rollen som garant for kvaliteten af det, vi leverer.

Du er struktureret og systematisk i din arbejdsmetode, så du kan arbejde selvstændigt og trives med at servicere dine kolleger såvel som vores kunder. Samtidig er du positiv, initiativrig og klar på at levere det bedste uanset opgaven.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og dine eksamener, men vi forventer samtidig, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Kundesupport, hvor vi er 18 medarbejdere og fire studentermedhjælpere. Vi har en frisk og uformel omgangstone og sætter godt teamwork og arbejdsglæde højt på dagsordenen. Vi vil stå for oplæring af i systemer og arbejdsopgaver, hvorfor det ikke er en forudsætning, at du har erfaring fra lignende stillinger, så længe du har motivation, drive og er klar på nye udfordringer.

Som en del af Nykredit Leasing bliver du en del af et humørfyldt, dynamisk og professionelt team med gode muligheder for at præge dine arbejdsopgaver og tilegne dig praktisk erfaring indenfor den finansielle sektor.

Nykredit Leasing A/S er et selvstændigt datterselskab i Nykredit-koncernen og er et landsdækkende leasing- og finansieringsselskab, som tilbyder fleksible og individuelt tilpassede finansieringsløsninger til det danske erhvervsliv samt billån og Flexleasing til private. Vi beskæftiger i dag 55 medarbejdere og har hovedkontor i Søborg.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit Leasing A/S som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Simon Østergaard Jensen på tlf. 24 86 95 74.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Søborg
  • Mandag den 27. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1