Investeringsrådgiver til akkvisition af nye kunder ([xxxxx] Bank Vejle/Aarhus)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til føre nye kunder ind i PFA Banks investeringsunivers? Brænder du for investeringsrådgivning og salg, og vil du gerne udvikle dig og være virkelig dygtig på dit felt? Som investeringsrådgiver i PFA Banks Aarhus/Vejle får du en plads i et fantastisk team og mulighed for skabe værdi til vores kunder hver dag.

Du skal være med til at sluse nye kunder ind i PFA Bank

Du bliver en del af et team som til dagligt er placeret i Aarhus og Vejle, der har ansvar for at rådgive PFA Banks kunder om deres investeringer. Rådgivningen foregår i et tæt samarbejde med vores kolleger i PFA Pension, så vores kunder oplever en sammenhængende sparring og rådgivning. Vi brænder for vores kunder og har en strategisk målsætning om at være kundens foretrukne opsparingspartner gennem hele livet. Alt dette bliver du en del af, og du kan se frem til en hverdag, hvor du får et stort internt og eksternt netværk, sparring med kolleger, stor frihed og ansvar for dine egne kunder.

Dine nøgleopgaver er at:

  • tage ansvar for akkvisition af nye kunder i tæt samarbejde med rådgiverne i PFA Pension
  • holde møder med potentielle kunder, både ansigt-til ansigt og via telefon/web, hvor du rådgiver om mulighederne for investering i PFA Invest via PFA Bank
  • have ansvaret for egen kundeportefølje
  • udvikle og optimere kundernes nuværende engagement i PFA Bank
  • afdække kundernes konkrete behov og kontakte dem, når der opstår nye spændende muligheder.

”Vi leder efter dig, der stortrives med at være i dialog med alle typer af mennesker. Du er empatisk og sætter en ære i at give kunden en god oplevelse – hver gang. Blandt dine andre kvaliteter er, at du af natur er opsøgende, har et højt energiniveau, kan motivere dig selv, kan skabe værdi for dine kunder og trives med klare mål og høj grad af frihed under ansvar” siger Mads Knørr Henriksen, vicedirektør i PFA Bank.

Du har et godt overblik og kan strukturere en hverdag med højt aktivitetsniveau

Vi søger dig som:

  • er faglig stærk og med flere års dokumenteret erfaring som investeringsrådgiver

  • brænder for at være proaktiv og i dialog med mange kunder
  • har talent for rådgivning i øjenhøjde med kunderne
  • kommunikerer klart, enkelt og overbevisende, både på skrift og i dialog.

  • evner at kommunikere med alle typer af mennesker og niveauer af kunder – både på skrift og i dialog

Dit nye team har papir på engagementet

Glæd dig til at blive en del af et team med stort fokus på engagement, energi og teamspirit. Vi har papir på, at vi er blandt de allerbedste teams i PFA – vi scorer nemlig højest i den årlige tilfredshedsmåling. PFA og PFA Bank er en ambitiøs virksomhed, hvor vi med afsæt i dyb faglighed hele tiden stræber efter at gøre det bedste for vores kunder. Vi har fokus på at skabe godt samarbejde i afdelingerne og på tværs af funktionerne, og vi har fokus på det gode kollegaskab i det daglige og på at skabe gode langsigtede rammer for at levere vores bedste.

Vil du være en del af holdet?
Vi holder samtaler løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 3. november. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Knørr Henriksen, vicedirektør i PFA Bank på 24 23 23 17 eller via mail [email protected].

#LI-MA1

En karriere med mere mening
PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

PFA Bank fokuserer på kundernes langsigtede opsparing. PFA Bank er en del af PFA koncernen, hvorunder PFA Pension i mange år har dokumenteret sit værd og skabt nogle af branchens bedste afkast på pensionsopsparing. Det er den ekspertise, kunderne kan gøre brug af ved at investere langsigtet opsparing i PFA Bank i både pensionsmidler, frie midler og midler fra virksomheder. Du kan finde mere information www.PFAbank.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vejle

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2