Erhvervsrådgivere med pionérånd søges til [xxxxx] i Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vi har fart på i Vestjysk Bank i Vejle! Vi leverer dagligt den gode kundeoplevelse til vores privatkunder, og har ambitioner om at levere samme gode oplevelse til erhvervskunder i området omkring Vejle.

Vi har brug for kompetente kræfter til at løfte opgaven sammen med os og søger derfor entreprenante og udadvendte erhvervsrådgivere, der har lyst til at til vise erhvervslivet i Vejle, hvor meget erhvervsbanken ”Vestjysk Bank” har at byde på.

Du bliver en del af en bank med et særdeles stærkt set-up på erhverv kendetegnet ved et kompetent fagligt miljø. Vores organisation er stor nok til at tilbyde erhvervskunderne den rette sparring og lille nok til, at vi alle kan agere selvstændigt og påvirke beslutningerne. Sat sammen med det spændende erhvervsområde i og omkring Vejle er mulighederne mange.

Vi har altså set-uppet og produkterne. Har du lysten til at vise det frem til potentielle erhvervskunder, så er jobbet her måske netop noget for dig!


Jobbet
I samarbejde med filialens direktør vil du som erhvervsrådgiver stå for den opsøgende kontakt til erhvervskunder i og omkring Vejle. Du vil selvstændigt have ansvar for egen kundeportefølje, hvor fokus vil være på mindre og mellemstore erhvervskunder fra forskellige brancher – dog ikke landbrug. Du vil få ansvaret for salg og kreditgivning til kunderne i din portefølje i et samarbejde med filialens ledelse. Jobbet kræver en opsøgende indsats, og kendskab og lyst hertil er afgørende.

Afdelingen er i en god udvikling med en pæn kundetilgang og er i gang med at opbygge et samarbejde med byens virksomheder og rådgivere. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med filialens og regionens øvrige fagligt kompetente kolleger.


Din personlige profil


  • Du er glad for kundekontakt og trives med den opsøgende kontakt til erhvervskunder
  • Du er lokalkendt og har stor erfaring med netværksarbejde
  • Du har en god regnskabsforståelse og kan arbejde selvstændigt
  • Du er udadvendt, samarbejdsorienteret og sætter en ære i købmandskab, sund kreditgivning og gode resultater for alle parter
  • Du lægger stor vægt på at arbejde struktureret og effektivt, og har en fleksibel indstilling samt en god menneskelig forståelse


Vi tilbyder
En alsidig stilling i et dynamisk miljø med mange spændende opgaver. Du vil have let adgang til sparring med øvrige faglige kompetente kolleger; både i afdelingen og på tværs af organisationen. Du vil komme til at arbejde i en afdeling, hvor fagligheden er høj og indflydelse på eget job er stor. Du vil møde et team hvor åbenhed, ærlighed og imødekommenhed er nøgleord.


Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Filialdirektør Henrik Nygaard på tlf. 76 65 52 61 eller mail [email protected].


Er du interesseret i udfordringen?
Så lad os høre fra dig. Vi holder samtaler løbende så send en ansøgning hurtigst muligt. Brug knappen ”Søg jobbet” herunder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vejle

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1