Formuerådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Evner du at rådgive PFA’s formuende kunder forud for pensionsalderen? Kan du opbygge nærværende kunderelationer, har du en udadvendt personlighed, og kan du give kunderne overblik og smil på læben? Som formuerådgiver i PFA får du en karriere med mere mening, faglig og personlig udvikling og mulighed for fast tilknytning til et godt team af kolleger i PFA’s Vejle-afdeling.

Du skal give helhedsrådgivning i øjenhøjde

Som formuerådgiver i PFA bliver du en vigtig del af et dygtigt rådgiverteam, der har ansvaret for at rådgive PFA’s private kunder – i tæt samarbejde med PFA Bank. Vi har en strategisk målsætning om at være kundernes foretrukne opsparingspartner gennem hele livet. Det skal du bidrage til ved at dele ud af din viden og erfaring, så PFA’s kunder får mest mulig værdi af deres opsparing. Du kan se frem til en sjov og engageret hverdag, hvor vi sætter en ære i at være proaktive overfor vores kunder og skabe den gode kundeoplevelse.

Dine nøgleopgaver er at:

  • holde fysiske og digitale kundemøder med PFA’s formuende privatkunder og deres ægtefæller/samlever, hvor du rådgiver om husstandens samlede økonomi og skaber overblik – både og i op- og nedsparingsfasen
  • kontakte kunderne proaktivt med relevant rådgivning målrettet kundens livsfase og økonomiske situation
  • udvide kundens relation til PFA ved en helhedsorienteret tilgang til kundens formue og sikre kundens kendskab til relevante fordele i PFA’s Fordelsprogram
  • arbejde frekvent med mange daglige kundekontakter.

Her er en oplagt mulighed for dig, der trives i en kultur, hvor den suveræne kundeoplevelse er den primære drivkraft, og hvor det at have det sjovt er en væsentlig del af dagligdagen. Du kan se frem til at arbejde i et udviklende miljø med varierede opgaver i en hverdag, hvor kvalitet, overblik og højt tempo er nøglen til succes,” siger John Hjort Olesen, der er rådgivningsleder i PFA.

Du trives med kundekontakt og vil være endnu bedre

Vi søger dig, der:

  • har en relevant finansuddannelse
  • har – eller er parat til at gennemføre – en certificering som pensionsrådgiver fra Forsikringsakademiet på niveau 4
  • har flere års relevant erhvervserfaring – eventuelt som bankrådgiver – og nu er du parat til at tage det næste skridt som specialiseret formuerådgiver
  • er opsøgende, selvmotiverende og god til at arbejde sammen med andre
  • tager ansvar og trives i et salgsmiljø med klare mål og forventninger
  • er god til at skabe og pleje relationer gennem ligeværdig kommunikation, der samtidig giver den gode kundeoplevelse, som du motiveres af.

Dit nye team har god stemning og masser af samarbejde

Dit nye team har 12 medarbejdere, der er fordelt mellem to kontorer i Vejle og Aarhus. Vi har en varieret hverdag og en god og uformel stemning imellem os, hvor alle hjælper alle. Vi har et tæt samarbejde med vores 24 kolleger i København. Du kan se frem til en god fælles ånd, hvor vi lægger vægt på, at vi har det sjovt i hverdagen samtidig med, at vi når vores målsætninger.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagsbar og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub, Kunstklub og Idrætsklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 16. februar 2022, da vi afholder samtaler løbende. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rådgivningsleder, John Hjorth Olesen på tlf.: 2876 8646.
#LI-MA1

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vejle

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1