Studentermedhjælper til Center Viborg - Viborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Viborg

Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en aktiv og til tider travl hverdag? Og ønsker du at få virksomhedserfaring ved siden af dine studier? Så har vi jobbet til dig.


Vi tilbyder dig et spændende job
Du bliver en del af Landbrugscenter Midt- og Vestjylland i Viborg, hvor vi har fokus på at understøtte den daglige drift omkring Nykredits landbrugsportefølje og arbejdet med udvikling af Nykredits landbrugsforretning. Som studentermedhjælper får du et tæt samarbejde med dine kolleger og et godt indblik i landbrugsforretningen.

Dine primære opgaver vil bl.a. indebære:
  • analyse af regnskaber på vores landbrugskunder
  • udarbejdelse af analyser og lånesags-indstillinger
  • deltagelse i forefaldende arbejde i afdelingen.


Udviklingsmulighederne er mange: Jo mere ansvar du viser, at du kan påtage dig, jo mere ansvar vil du få.

Stærk regnskabsprofil med interesse for analyse
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for regnskab, økonomistyring eller finansiering, og at du har mindst to år tilbage. Derudover har du gode IT-kundskaber og er vant til at arbejde med Office-pakken.

Du arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret
Du sætter dig hurtigt ind i komplekse problemstillinger og kan prioritere dine opgaver i travle perioder. Du er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt. Det betyder, at du er god til at strukturere og videreformidle dine løsninger. Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst i løsningen af dine opgaver.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og dine eksamener, men vi forventer samtidig, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af vores landbrugsteam, hvor vi er 12 medarbejdere. I teamet betjener vi Nykredits landbrugskunder i Midt- og Vestjylland. Vi arbejder målrettet mod at skabe flere bankkunder, men har samtidig mange kunder, der alene har deres realkreditfinansiering ved Nykredit. Vi tilbyder et job i en afdeling med spændende og varierende opgaver i et miljø med pionerånd, forandringsvillighed og lyst til at skabe resultater. Vi har en uformel og venskabelig omgangstone – og vi glæder os til at få dig med på holdet.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt landbrugsdirektør Torben Lauridsen 23 38 43 14.

Vedlæg gerne en ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Vi indkalder løbende til samtale
Ansøgningsfrist: 3. maj 2021

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Viborg

Lignende jobs

  • Finansiel rådgiver til Skjern eller Herning i Mark...

    Job ID: 20020Går du på arbejde for at give verdensklasse kundeoplevelser. Elsker du at være en del af en hverdag i højt tempo, hvor dagene aldrig er ens og med plads til at have det sjovt? Så har..
    • Finansmedarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Finance Manager

    [xxxxx]Rekruttering søger en erfaren Finance Manager til Belden Cekan A/S i Gjern Vil du være nøgleperson og ansvarlig for styring af fabrikkens økonomifunktion? Har du økono..
    • Finansmedarbejder
    • Gjern
    Få mere info
  • Lokal erhvervsrådgiver til Lokal Erhverv i Aarhus

    Er du udadvendt og god til at skabe relationer? Har du lyst til, og kompetencer til at favne rådgivning indenfor et spændende kundesegment bestående af både erhverv, privat? Så er du måske vores ny..
    • Finansmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Compliance Manager/PRRC with a Passion for Regulat...

    Do you want to be a key person in a dynamic company that specializes in medical textiles within post-op bras, ostomy, incontinence, wound care and more, where you can both dive into the world of le..
    • Finansmedarbejder
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1