ESG Finance Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Som ESG Finance Manager hos OK amba får du en unik mulighed for at lede og drive den bæredygtige økonomiske agenda for et førende energiselskab. Du vil have en nøglerolle i forhold til at integrere ESG-praksisser og rapportering i koncernens finansfunktion, og styrke vores engagement i en grønnere fremtid.

Om rollen og dine opgaver:

Som ESG Finance Manager hos OK amba bliver du faglig ansvarlig for ESG-rapportering, herunder ESG-regnskabspraksis og ESRS i koncernens Finance funktion. Med reference til Head of Finance vil du arbejde med et ledende ansvar for koncernens CSRD-rapportering og -governance. Dit CSRD-ansvarsområde vil være centreret omkring kvantitative data og relaterede processer, og du vil derfor få et tæt samarbejde med finansfunktionerne i koncernen, ligesom du vil få et tæt samarbejde med ESG-projekt-teamet i OK a.m.b.a.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Lead på udarbejdelse og alignment af rapporteringsmanualer på tværs af koncernen


  • Fungere som subject matter expert til støtte for kolleger i korrekt forståelse og anvendelse af ESG-regnskabspraksis. Sparring og formidling kan være 1-til-1 eller via afvikling af kurser/workshops for kolleger, ofte i samarbejde med en kollega


  • Varetage løbende screening, vurdering og implementering af nye ESG-rapporteringskrav


  • Sikre alignment og integration af CSRD-processer med relevante finansielle rapporteringsprocesser på tværs af koncernen


  • Sikre en koncernrapporteringstidslinje og koordination med data ejere ude i forretningen


  • Udvikle og drive processer, herunder interne kontroller, som sikrer løbende forbedring af ESG-data i henhold til revision med begrænset sikkerhed (limited assurance)


  • Varetage intern controlling af ESG-data


  • Opbygge og konsolidere OK koncernens kvantitative data punkter i vores nye konsolideringsløsning


  • Varetage dialog og koordinering med ekstern revision (EY) vedr. ESG-data


Om dig og dine kompetencer:

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks. inden for revision (cand.merc.aud.), økonomi (cand.merc./cand.oecon.) el.lign. Derudover har du to-tre års erhvervserfaring fra en lignende stilling, hvor data, rapportering og/eller revision har været et centralt element. Erfaring kunne være tilegnet fra en koncernfunktion for Sustainability rapportering, ESG Finance, Group financial Controller eller revisor fra et større revisionshus.

Du besidder høj teoretisk og faglig viden og har en eminent dataforståelse, er analytisk og fortrolig med rapporterings-governance, controlling og assurance. Det er en fordel hvis du har kendskab til CSRD/ESRS. Sidst men ikke mindst er du superbruger i Excel, har kendskab til BI og evt. konsolideringsløsninger, og er flydende i dansk på skrift og i tale.

Som person er du struktureret og du brænder for at implementere lovgivning og compliance krav til praksis til brug for rapportering. Det er vigtigt, at du er i stand til at kommunikere i øjenhøjde med de forskellige kollegaer og interessenter, som du samarbejder med. Og så er du drevet af at skabe løsninger i fællesskab og sikre, at OK koncernen og dets selskaber lykkes med fastlagte målsætninger.

Som en del af OK koncernen bliver du en del af en ansvarlig andelsejet koncern, som udover OK a.m.b.a., både har Kamstrup og Coop som datterselskaber. Vi er inde i en stor transformationsproces og du vil blive en vigtig spiller at drive den proces sammen med dine kollegaer fra ESG og compliance teamet, både i OK a.m.b.a. og i resten af koncernen. Herudover vil du komme ind i et Finance team, med 7 kompetente kollegaer som er klar til at tage godt imod dig.

Arbejdssted: OK a.m.b.a., Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Finance, Rune Weble på mail [email protected], eller Compliance Manager Tanja Neergaard på mailen [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi planlægger at afholde 1. samtaler i uge 33 og 2. samtaler i uge 34.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Viby J

Lignende jobs

  • BDO søger rådgiver til BDO Legal’s privatretsteam

    Du får din daglige gang på kontoret i Aarhus eller København i landets måske største privatretsafdeling, hvor du møder ind til inkluderende, hjælpsomme og (synes vi selv) ret sjove kolleger. Med di..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Nordics Finance Business Partner

    Opportunity Nordics Finance Business Partner APM Terminals Aarhus Are you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals is a global..
    • Finansmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Finance Business Partner

    You will join R&D Finance, which is part of Group Financial Performance. We are responsible for Finance Business partnering towards the [xxxxx] R&D that are responsible for developing products and..
    • Finansmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1