Rekrutteringsfirma

Privatrådgiver til Skjern Bank A/S, Virum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

Har du forretnings- og rådgivningsforståelse og motiveres du af at skabe resultater og gode kundeoplevelser, sammen med dygtige kolleger i et attraktivt markedsområde? Så kan du nu blive en del af en bank, der sætter en ære i at tænke nyt i forhold til dine kunder.

På vegne af Skjern Bank, Virum søger vi en dygtig og udadvendt privatrådgiver, med en bred bankfaglig baggrund, som vil være med på holdet i Skjern Bank. Du bliver en del af et godt team bestående af 7 medarbejdere. Her arbejder du ud fra frihed under ansvar og masser af udviklingsmuligheder. Et job, hvor du langt hen ad vejen selv kan være med til at sætte rammerne.

I løbet sommeren flytter filialen til helt nye og moderne lokaler, centralt beliggende i Virum.

Jobbet

Dit overordnede mål er at sætte kunden i centrum og samtidig skabe lønsomhed i din egen kundeportefølje, både ved at udnytte det eksisterende potentiale og ved at tiltrække nye kunder og dermed bidrage til filialens vækst.

Med din sans for forretning og din evne til god og konstruktiv dialog, kombineret med konsekvent og vedholdende opfølgning, sikrer du, at du er på forkant med kundernes ønsker og behov, så du kan tilbyde dem de rette finansielle løsninger.

Som kollega bidrager du til at skabe resultater i et uhøjtideligt miljø præget af ansvar, høj faglighed og gode udviklingsmuligheder. Der er et højt aktivitetsniveau, så du skal kunne lide at have travlt. Du rådgiver med meget forskellige kundeforhold, så det er vigtigt, at du opretholder et solidt markeds- og produktkendskab. Læring og videreudvikling vægtes højt.

Forventninger til dig

Du har en finansiel uddannelse og motiveres af kundekontakt og rådgivning. Du er vant til at betjene privatkunder og evne til at sætte dig i kundernes sted. Der lægges således vægt på, at du:

  • Syntes det er spændende og udfordrende at opbygge din egen kundeportefølje over tid, sideløbende med at en mindre og eksisterende kundeportefølje også udvikles og plejes.
  • Motiveres af salg, langvarige relationer og har godt styr på kredithåndværket. 

  • Har let ved at identificere dig med Skjern Banks holdninger og værdier, samt evner at omsætte dette til en professionel og kompetent rådgivning overfor dine kunder.
  • Gerne med kendskab til Bankdata.
  • Og endelig skal du have engagement, energi og godt humør og som menneske være fleksibel og uhøjtidelig.

Du tilbydes

Skjern Banks nøgleværdier er nærvær, handlekraft, ordentlighed og kundefokus. Disse nøgleværdier er vigtige og afspejler sig i alle sammenhænge, både internt i banken og i kontakten med bankens kunder. Der lægges vægt på at skabe en arbejdsplads med et unikt fællesskab og gode vilkår for dig.

Virum Afdelingen er beliggende i et af landets mest attraktive markedsområder og er et bankområde med en klar strategi om vækst. Der lægges stor vægt på et fællesskab, hvor der er høj trivsel og sjovt at komme på arbejde.

Det er en meget selvstændig og attraktiv stilling i en levende og moderne virksomhed, hvor holdånd er en bærende kraft. Der er en flad ledelsesstruktur, hvor medindflydelse og engagement er dagligdag. Løn og pensionsordning efter aftale.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos HR navigator Jens Jensen på mobil +45 22 69 79 84. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og via linket på siden. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Vi holder løbende møder med relevante og interessante kandidater og vil taget jobbet af vores hjemmeside, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Virum

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Farum

    Vi søger en erfaren debitormedarbejder, der er interesseret i et spændende job, der omfatter alle opgaver indenfor debitorhåndtering, hvor man desuden vil få ansvar for bogføring og afstemning af v..
    • Finansmedarbejder
    • Farum
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Er du ekspert i at skabe gode kundeoplevelser? Motiveres du af at opnå resultater og samtidig arbejde som en del af et team? Er du klar til at tage selvstændige beslutninger for at give kunderne .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordsjælland

    Har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister i vores Settlement-team? Så tilbyder vi en spændende mulighed i et dynamisk og solidt fagligt miljø. Kunden er altid .
    • Finansmedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Charlottenlund

    BeskrivelseTrives du i et uformelt og positivt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og sparring? Er du struktureret og kvalitetsbevidst med evnen til at holde overblikket selv i travle perioder..
    • Finansmedarbejder
    • Charlottenlund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Virum over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0