PA & Business Analyst - bæredygtig genanvendelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vissenbjerg

Vil du give din karriere den bedste start i succesrig vækstvirksomhed?
Har du en cand.merc. eller lignende i bagagen, og leder du nu efter det helt rigtige sted at sætte din karriere på skinner, så skal du læse videre nu. I Stena Recycling får du mulighed for at blive del af Nordens førende virksomhed inden for bæredygtig genanvendelse. Samtidig kommer du ind i et job, hvor du får alle muligheder for at bruge dine evner og lære en masse nyt, så du i løbet af 2-3 år forventeligt er klar til en ny/justeret rolle med endnu større ansvar.
Forretningsoptimering via analyser, business cases, projekter m.m.
Du bliver tilknyttet vores forretningsområde for miljøfarligt affald. Det kan være batterier, byggematerialer, blækpatroner, medicinrester og mange andre ting. Området er lige så komplekst, som det er spændende. Vi håndterer og behandler affaldet for bl.a. store virksomheder og sender det så videre til yderligere behandling hos endnu mere specialiserede behandlere (genanvendelses- og forbrændingsanlæg) over hele Europa.
På helt overordnet niveau handler dit job om at hjælpe os med at gøre de rigtige ting ud fra et kommercielt perspektiv – optimere forretningen. Du analyserer og beregner i tæt dialog med bl.a. de ansvarlige for produktion og logistik. Du laver business cases. Du finder årsagen, når der er noget, der ser underligt ud i månedsrapporterne. Du er samtidig vores kommercielle Excelmester og taljonglør i forskellige projekter m.m. Dine primære opgaver bliver at:

Analysere månedsregnskaber – finde årsagsforklaringer med brug af Qlik Sense (vores BI værktøj)
Udarbejde business cases på fx nye anlæg/teknologier og forretningsideer
Dykke ned i priser og dækningsgrader – hvor tjener vi penge og det modsatte
Gennemføre omkostningsberegninger på både produktion og logistik
Håndtere ad-hoc opgaver – fx controlling af løn og fravær, fakturering, planlægning af afdelingsmøder etc.

Din nye arbejdsplads er vores største anlæg for miljøfarligt affald i Vissenbjerg. Din nærmeste kontakt bliver lederen af miljøfarligt affald, som du er delvis PA for. Du får også et tæt samarbejde med vores kommercielle chef, de ansvarlige for logistik og produktion samt økonomiafdelingen på hovedkontoret i Brøndby.
Cand.merc., cand.oecon. eller lignende med lyst til udvikling og godt samarbejde
Vi regner med, at du er nysgerrig og har stor lyst til at lære en masse – og forhåbentlig også bringe noget frisk viden med dig, så vi også kan blive lidt klogere på, hvor smart man fx kan bruge Excel. I Stena er det samtidig vigtigt er du er en teamplayer, der har lyst til at skabe resultater via konstruktivt samarbejde med respekt for, at vi alle har forskellige styrker og kompetencer. Du skal også have en positiv tilgang til problemløsning med tro på, at der altid er en vej frem – du får selvfølgelig hjælp og sparring, men også tillid til, at du godt kan. Derudover rummer dit CV:

Uddannelse som cand.merc., cand.oecon. eller lignende
Gerne erfaring fra studiejob, der har styrket din kommercielle forståelse
Gode evner i Excel og evne for at lære at bruge andre værktøjer, fx Qlik Sense

Din nye afdeling
Vores division for miljøfarligt affald tæller ca. 50 medarbejdere i alt. Vi er en god flok på kontoret, hvor du får din gang blandt sælgere, rådgivere, logistikspecialister, administrative profiler m.fl. Derudover har vi en masse gode kolleger i produktionen og så selvfølgelig vores dygtige chauffører. Lige så vigtigt er det, at du kan glæde dig til at blive del af et meget velfungerende team. Tager du et kig på vores klimamålinger, vil du se, at arbejdsglæden er helt i top. Der er godt humør suppleret med enorm villighed til at sparre og hjælpe hinanden. Nu glæder vi os bare til at byde dig velkommen.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for miljøfarligt affald, Jakob Høy Thomsen på 2524 9192 eller [email protected].
Vi glæder os til at høre fra dig.
Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 375 medarbejdere fordelt på 17 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vissenbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vissenbjerg
  • Fredag den 03. juni 2022

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder i Odense SV

    Har du lysten og begejstringen til at give kunder og mekanikere de bedste oplevelser?Vores bilforretning på Faaborgvej i Odense har igennem mange år været en succesfuld bilforretning og den har med..
    • Finansmedarbejder
    • Odense SV
    Få mere info
  • Finansmedarbejder på Fyn

    Siden vi åbnede afdelingen i marts 2020, har vi haft fart på både vækst og kundetilgang. Vi har stadigvæk travlt, men vi har det sjovt på rejsen og prioriterer at dele viden og spille hinanden gode..
    • Finansmedarbejder
    • Fyn
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Odense C

    Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? 😎Og kan du se dig selv besvare på disse henvendelser fra vores kunder?”Jeg kan ikke få signal til min tv-boks”.
    • Finansmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Odense

    Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af [xxxxx]s vækststrategi? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det l..
    • Finansmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Vissenbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Vissenbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Vissenbjerg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0