Kunderådgiver til barselsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Er du typen, der kan smile i telefonen? Er du god til at formidle det komplekse? Og vil du arbejde til gavn for danskerne? Så er du måske den kunderådgiver til barselsområdet, som vi lige nu søger til vores center i Vordingborg.

Vil du bidrage til de gode kundeoplevelser?
Som kunderådgiver indebærer opgaverne primært kontakt med både virksomheder og lønmodtagere, der har spørgsmål vedrørende barsel. Dette foregår via telefon og sagsbehandling af vores digitale kundehenvendelser.

Det bliver din fornemmeste opgave at sikre, at kunden på en enkel og effektiv måde får svar på sin henvendelse. Derudover kommer du til at samarbejde tæt med landets øvrige ATP-centre, når du bidrager til, at vi lykkes i fællesskab og sammen leverer de bedste kundeoplevelser.

Vi sørger for at give dig en grundig introduktion til både ATP og ydelsessporet barselsdagpenge, og derfor skal du være indstillet på, at der vil være en del oplæring i starten.

Kan du løfte sagsbehandlingen til et nyt niveau?
Vi forestiller os, at du har erfaring som kunderådgiver fra driftsorganisationer, call centre m.m. Du har muligvis en relevant uddannelsesbaggrund eller erfaring fra kompleks sagsbehandling. Vigtigst er, at du har prøvet kræfter med rollen som kunderådgiver et sted, hvor servicering af kunderne sker med en professionel tilgang.

Du er vores nye medarbejder, hvis du:

  • brænder for kunderådgivning primært via telefon og efterfølgende sagsbehandling
  • trives med administrative opgaver i en organisation, hvor der er fokus på digitalisering
  • evner at oversætte det komplekse til enkle og let forståelige budskaber
  • er forandringsdrevet samt god til at samarbejde og dele viden
  • viser stort engagement og drives af at arbejde med både individuelle og fælles mål.

Vil du være med til at arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
ATP driver myndigheden Udbetaling Danmark, der varetager udbetalingen af en række offentlige ydelser, herunder barselsområdet. ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab og sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 250 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingsenhed af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, bliver administreret af ATP.

Du får muligheden for at blive del af et team af professionelle og kvalitetsbevidste kolleger, hvor der lægges vægt på lyst og evne til videndeling og læring – og så skal det være sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder gode muligheder for kompetenceudvikling og arbejder målrettet med at skabe solide forretningsresultater og høj medarbejdertrivsel. Løn fastsættes efter gældende overenskomst, og du bliver omfattet af en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring.

=dig? Så send en ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig og modtage dit CV og din ansøgning senest 16. januar 2020. Samtaler vil blive afholdt i uge 4 og 5. Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte sektionschef Iben Houmark på tlf. 2323 9090 eller sektionschef Maja Pakula på tlf. 2815 3035.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vordingborg
  • Torsdag den 16. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1