Kunderådgivere til Opkrævning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du indlede dialog og træffe afgørelser?
Som vores nye kollega kommer du til at arbejde med opkrævningen af tilgodehavender. Konkret kommer du til at tilrettelægge opkrævningsforløb, ligesom du:

  • indleder dialog med borgere om betalingsaftaler
  • træffer afgørelser og behandler betalingsevnevurderinger
  • behandler modregningsanmodninger
  • behandler dødsbo.

Sætter du en ære i effektiv kundeservice?
Som rutineret IT-bruger er du i stand til at sikre kundevenlig vejledning på digitale kanaler. Du er sandsynligvis kontoruddannet, og så har du gode kommunikative kompetencer, som du bringer i spil i den telefoniske kontakt med borgerne.

Du er initiativrig og trives både med samarbejde på tværs af afdelingen samt selvstændige arbejdsopgaver. Du har nemt ved at sætte dig grundigt ind i regelsæt og deler gerne ud af din viden.

Du er omhyggelig, målrettet og resultatorienteret, ligesom du formår at holde mange bolde i luften i en, til tider, kompleks verden. Du leverer effektiv kundeservice, har empati og kan lide at tale i telefon. Desuden er du:

  • fleksibel og god til at håndtere forandringer
  • velovervejet og god til at bevare overblikket i et dynamisk miljø
  • positiv og i besiddelse af et godt humør, der smitter og præger dine samarbejdsrelationer.

Vil du arbejde med en velfærdsopgave til gavn for borgerne i Danmark?
ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

Du bliver en del af afdelingen Opkrævning, hvor der sidder 23 dygtige kunderådgivere. Det er os, der behandler opkrævningssager i de tilfælde, hvor der er udbetalt for meget i ydelse, fx boligstøtte, barsel og pension, eller hvor der er krav om betaling af underholdningsbidrag.

Vi tilbyder et spændende job i en driftsorganisation, hvor vi tager ansvar for den samlede kundeoplevelse. Du kommer til at arbejde i et team med professionelle og kvalitetsbevidste kolleger, hvor der lægges vægt på både lyst og evne til videndeling og læring i tværgående sammenhænge.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send en ansøgning
Send os din ansøgning og CV senest mandag d. 31. oktober.

Vi behandler henvendelser løbende og afholder samtaler i uge 44 og 45. Vi håber på opstart i januar 2023. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Pia Hagensen på tlf. 2492 9651 eller mail [email protected].

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Vordingborg
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Vordingborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1